Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε λόγω ο Τζέιμς ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μονακό...

Μπάσκετ
Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε λόγω ο Τζέιμς ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μονακό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός πήγε να κάνει την ανατροπή αποψε στα δεδομένα του αγώνα με τη Μονακό, με μπροστάρη τον Ντέρικ Γούλιαμς για τη 4η αγωνιστική της Ευρώλιγκας αλλά ο Μάικ Τζέιμς έδωσε το ροζ φύλλο στους Μονεγάσκους με 83-80.

Mετά από ένα ημίχρονο που ήταν...Μονακό, ο ρυθμός του αγώνα είχε αρχίσει να αλλάζει, μαζί κι η ψυχολογία. Κάτι που επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας στο τρίτο δεκάλεπτο, από τα χέρια του Ντέρικ Γουίλιαμς. Ήταν σαν να το πήρε προσωπικά ο 31χρονος φόργουορντ, ο οποίος πέτυχε δεκαέξι (16) σερί προσωπικούς πόντους σε 5'42'' για να αποτελέσει τη βασική αιτία της ολικής ανατροπής (59-58) λίγο πριν από το τέλος της περιόδου.

Όπως καταλαβαίνετε, από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν αίμα κι άμμος. Με τον Παναθηναϊκό να κάνει σπουδαία προσπάθεια στην άμυνα, αλλά να μην μπορεί να αναχαιτίσει το... καθαρόαιμο της Μονακό. Τον Μάικ Τζέιμς. Ο πρώην πράσινος το πήρε πάνω του για τους φιλοξενούμενους στην τελευταία περίοδο, όπως άλλωστε κάνει με συνέπεια εδώ και χρόνια στην EuroLeague. Αυτός ήταν ο παίκτης που έκανε ένα βήμα μπροστά και έδωσε στη Μονακό το (μικρό) προβάδισμα που χρειαζόταν, για να νιώσει ασφάλεια.

Κι όταν ο Παναθηναϊκός που είχε τον Παπαγιάννη με πρόβλημα υγείας...ουσιαστικά εκτός αγώνα έφτασε σε απόσταση βολής (74-76 στα 49.2'') ο Έλι Οκόμπο με τον Τζόρνταν Λόιντ δήλωσαν -επίσης- παρόντες, για να σφραγίσουν τη νίκη της Μονακό στο ΟΑΚΑ, για δεύτερη σερί χρονιά.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ράντοβιτς - Λάτισεβς - Πέερ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-29, 34-40, 59-60, 80-83.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News