Ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ στο επιμορφωτικό σεμινάριο της Ο.Δ.Κ.Ε

Μπάσκετ
Ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ στο επιμορφωτικό σεμινάριο της Ο.Δ.Κ.Ε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιτυχημένη παρουσία από τα μέλη του Συνδέσμου της Κρήτης- Συγχαρητήρια σε Μαγκανά και Μακρή…

Με επιτυχία και τη συμμετοχή  μελών του Συνδέσμου Διαιτητών Κρήτης πραγματοποιήθηκε το Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτησίας στην Πάτρα.

Αναλυτικά ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ ενημερώνει:

«Στις 2/10/2022 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 40ου Ετήσιου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Διαιτησίας που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος με μεγάλη επιτυχία.

Οι αξιολογημένοι διαιτητές του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης συμμετείχαν σε τέσσερα γκρουπ στην Πάτρα αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο. Τα μέλη μας που δικαιολογημένα για ιατρικούς λόγους δεν συμμετείχαν στο τεστ φυσικής κατάστασης θα εξεταστούν σε αυτό τον προσεχή Νοέμβριο.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους γυμναστές μας, Χρυσό Θάνο και Φραντζεσκάκη Λάμπρο, σε Ηράκλειο και Χανιά αντίστοιχα, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν αναλάβει το κομμάτι της προετοιμασίας της φυσικής κατάστασης των μελών μας. Ευχόμαστε σε όλους τους διαιτητές του Συνδέσμου μας καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων».

Συγχαρητήρια σε Μαγκανά και Μακρή

Με ανακοίνωση του εν τω μεταξύ ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. συγχαίρει τον πρώην πρόεδρο του Συνδέσμου Ανδρέα Μαγκανά για την εκλογή του στην ΚΕΔ. Αναλυτικά:

«Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά το μέλος και πρώην Πρόεδρο του Συνδέσμου μας κο Μαγκανά Ανδρέα για την επιλογή του ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο κος Μαγκανάς εκτός από τη λαμπρή πορεία που είχε ως διαιτητής, ξεχωρίζει για το ήθος και την ακεραιότητα που τον διακατέχουν, αποδεικνύοντας το τα τελευταία χρόνια και ως

Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ./Ε.ΚΑ.Σ.Κ.. Στο παρελθόν είχε διατελέσει ξανά μέλος της Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.Κ.,

την αγωνιστική σεζόν 2004-2005.

Η Ομοσπονδία δείχνει με αυτό τον τρόπο την εμπιστοσύνη της τόσο στο συγκεκριμένο όσο και στα υπόλοιπα μέλη που επιλέχθηκαν και είναι μεγάλη τιμή για το Σύνδεσμό μας να εκπροσωπείται από μέλος μας στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Τέτοιες επιλογές μας κάνουν ιδιαίτερα υπερήφανους και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα του

καθήκοντα.

Επίσης στον Σύνδεσμο της Κρήτης συγχαίρουν και τον Παναγιώτη Μακρή για την εκλογή του ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. Αναλυτικά:

«Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά το μέλος και πρώην Πρόεδρο του Συνδέσμου μας κο Μακρή Παναγιώτη για την επιλογή του ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.ΚΑ.Σ.Κ..

Ο κος Μακρής σταμάτησε από την ενεργό δράση την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε, κλείνοντας την καριέρα του στον τελικό του πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., από τον οποίο βγήκε ο πρωταθλητής Κρήτης. Ένας συνάδελφος που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει σταματήσει ποτέ να βρίσκεται δίπλα σε όλα τα μέλη του Συνδέσμου, προσφέροντας ανιδιοτελώς και συμμετέχοντας ενεργά σε όλα τα διοικητικά συμβούλια μέχρι πέρυσι. Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί την Κρητική Διαιτησία με καθαρότητα, αντικειμενικότητα και ηθική, στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν.

Ευχόμαστε στον κο Μακρή καλή θητεία και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News