Με αγιασμό ξεκίνησε η νέα χρονιά στον ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ

Μπάσκετ
Με αγιασμό ξεκίνησε η νέα χρονιά στον ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δόθηκαν και οδηγίες διαιτητές για την αγωνιστική δράση της Ένωσης που ξεκινάει το προσεχές Σαββατοκύριακο…

Ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα ο καθιερωμένος Αγιασμός του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, στα γραφεία του Συνδέσμου πάνω από το κλειστό γυμναστήριο Λίντο.

Μετά τον αγιασμό και τους χαιρετισμούς των προσκεκλημένων, ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ.Επαμεινώνδας Χριστινάκης έδωσε οδηγίες στους ενεργούς διαιτητές για τα νέα πρωταθλήματα της Ένωσης που ξεκινούν το προσεχές Σαββατοκύριακο με την έναρξη του κυπέλλου Ανδρών, θέτοντας παράλληλα τους στόχους για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ακολούθησε ενημέρωση για τη νέα αγωνιστική σεζόν από τον κ. Καλαϊτζάκη, ο οποίος μετέφερε όλες τις οδηγίες τις Ομοσπονδίας και συζήτησε όλες τις απορίες που υπήρχαν, δεδομένων των αλλαγών στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Πιτσούλης κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για μια νέα καμπάνια που θα ξεκινήσει η Περιφέρεια Κρήτης σχετικά με την πρόληψη και καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, στην οποία προσκάλεσε και τα μέλη του Συνδέσμου να συμμετέχουν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η εκπρόσωπος του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη Ε. και Αντιπρόεδρος του Ε.Α.Κ. Ηρακλείου κ. Σημαιάκη Ε., μεταφέροντας τον χαιρετισμό και τις ευχές του Υφυπουργού Αθλητισμού, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστη εφικτό να παρευρεθεί στην εκδήλωση, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πρόληψης και Κινητών Μονάδων κ. Πιτσούλης Γ., ο Αντιπρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Καλαϊτζάκης Γ., ο Γεν. Γραμματέας της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. κ. Κανάκης Μ., η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. εκπροσωπούμενη από τους κ.κ. Μαγκανά Α. και Ναλετάκη Ι., η πρόεδρος του ΣΥ.Κ.ΚΑ.Κ. κ. Μαραγκάκη Ν., η φίλη, συνεργάτης και ιδιοκτήτρια του Ferias Travel κ. Βούρδουλα Σ., καθώς επίσης και το σύνολο των ενεργών και μη ενεργών διαιτητών του Συνδέσμου .

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι δείπνησαν στον πλούσιο μπουφέ, προσφορά του Συνδέσμου, δίνοντας την ευκαιρία μετά από πολύ καιρό να γίνουν όλοι μαζί μία παρέα σε μια πιο χαλαρή διάθεση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News