Τουρνουά Ακρόπολις: Τζάμπολ για Εθνική Ελλάδας με Πολωνία

Μπάσκετ
Τουρνουά Ακρόπολις: Τζάμπολ για Εθνική Ελλάδας με Πολωνία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καθιερωμένο τουρνουά «Ακρόπολις» που αποτελεί παραδοσιακά το τελευταίο τεστ της Εθνικής ομάδας μπάσκετ κάνει σήμερα τζάμπολ στις 21:00 στο ΟΑΚΑ, με την Εθνική ομάδα να αντιμετωπίζει την εθνική Πολωνίας, στην οποία ξεχωρίζουν ο «νατουραλιζέ», Έι Τζέι Σλότερ και οι Ματέους Πονίτκα, Μίχαλ Σοκολόβσκι, Μίχαλ Κολέντα, Λούκα Κολέντα κλπ.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν υπολογίζει για την αποψινή αναμέτρηση τον Γιώργο Παπαγιάννη που δίνει τη δική του μάχη για να ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί, ενώ είναι γεγονός ότι πλέον οι δοκιμές έχουν χαρακτήρα επίσημων αγώνων, με τον Έλληνα τεχνικό να «κόβει» χθες τους Δημήτρη Μωραΐτη και Γιαννη Κουζέλογλου.

Πρόκειται για τις τελευταίες αναμετρήσεις με φιλικό χαρακτήρα, καθώς ακολουθούν τα προκριματικά για το MundoBasket κόντρα σε Σερβία (25/8) και Βέλγιο (28/) και φυσικά η διοργάνωση του EuroBasket.

Στις 18:00 είναι προγραμματισμένο το εναρκτήριο ματς του τουρνουά, με την Τουρκία να αντιμετωπίζει την Πολωνια.

Οι 16 που συνεχίζουν με την αποστολή της Εθνικής: Καλάθης, Παπανικολάου, Σλούκας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντεοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Παπαγιάννης, Παπαπέτρου, Λαρεντζάκης, Αγραβάνης, Κασελάκης, Μποχωρίδης, Ντόρσεϊ, Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γόντικας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

  • 18:00 Τουρκία-Γεωργία ERTSPORTS 1
  • 21:00 Ελλάδα-Πολωνία ΕΡΤ1

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

  • 18:00 Πολωνία-Τουρκία ΕΡΤ3
  • 21:00 Γεωργία-Ελλάδα ΕΡΤ1

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

  • 18:00 Γεωργία-Πολωνία ΕΡΤ3
  • 21:00 Ελλάδα-Τουρκία ΕΡΤ 1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News