Μαυροειδής και Μαραγκάκης μαζί στην ΚΡΗΤΗ TV: Τους ενώνει η Κρήτη και το μπάσκετ...

Μπάσκετ
Μαυροειδής και Μαραγκάκης μαζί στην ΚΡΗΤΗ TV: Τους ενώνει η Κρήτη και το μπάσκετ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ένας το παράδειγμα προς μίμηση στο ελληνικό μπάσκετ! Συνδέθηκε με την ΑΕΚ, κατέκτησε τρόπαια σε Ελλάδα και Ευρώπη και ενώ πολλοί άνθρωποι του αθλήματος…έβαζαν στοίχημα πως θα σταματήσει αυτός συνέχιζε και στήριξε την ομάδα που έγινε οικογένειά του! Ο άλλος, παίρνει τα εύσημα καθώς αποφάσισε να στηρίξει τη δική του μπασκετική οικογένεια και ένα μέρος που περνάει δύσκολα τα τελευταία χρόνια, το Αρκαλοχώρι!

Και όχι μόνο το έκανε αλλά θέλει πλέον να γίνει και μέλος μιας ομάδας που θα γράψει ιστορία…ανεβαίνοντας κάθε χρόνο και μια κατηγορία με αφετηρία το πρωτάθλημα Κρήτης της ΕΚΑΣΚ. Δημήτρης Μαυροειδής και Παντελής Μαραγκάκης: Τους ενώνει η Κρήτη, τους ενώνει και το μπάσκετ και αμφότεροι συναντήθηκαν στο Ηράκλειο αφού είπαμε…να τους δώσουμε την ασίστ γνωρίζοντας πως έχουν την χημεία για να γίνουν…δημοσιογραφικά (μιας και τους το ζητήσαμε) "συμπαίκτες! "

Εγώ χαίρομαι που τα λέω με τον Παντελή και γνωρίζω ότι η ομάδα του που θα παίζει πλέον σε εθνική κατηγορία βγάζει υγεία! Είναι και από την κρητική ενδοχώρα! Σαν Κρητικός θέλω πάρα πολύ να δω όσο γίνεται πιο σύντομα μια κρητική ομάδα στη μεγάλη κατηγορία", μας είπε ο Δημήτρης Μαυροειδής με τον Παντελή Μαραγκάκη να...απαντάει: "Τι να πω εγώ για τον Δημήτρη (σ.σ. Μαυροειδή)! Έχει κερδίσει τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη με την ΑΕΚ και δίνει το παράδειγμα! Ξέρω πόσο δουλεύει! Έτσι κάθε χρόνο...χάνει δυο χρόνια από την ηλικία του, εγώ ίσως παίρνω (σ.σ. γέλια)! Να συνεχίσει στην ΑΕΚ άλλον ένα χρόνο και να έχει ότι επιθυμεί. Κι εμείς τον ψήνουμε να τον έχουμε μαζί μας από τον επόμενο χρόνο (σ.σ. γέλια)..."

                                           "Μπορούμε πολλά με τον Giannis"

Και αφού ο Μαυροειδής μας είπε ότι με "την κρητική διατροφή που κάνει όποτε έρχεται στο νησί (είναι από τις Βρύσες Λασιθίου, ιστορικό χωριό δίπλα στη Νεάπολη) γίνεται δυνατός για όλο τον χρόνο" τον ρωτήσαμε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που...φημίζεται για την αδυναμία που έχει και αυτός στην κρητική κουζίνα: "Ο Γιάννης είναι ένας μεγάλος παίκτης, ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο! Ένας αθλητής που μαζί του η Εθνική μπορεί να φτάσει όσο πιο ψηλά θέλουμε, έστω και αν έχουμε δύσκολο έργο στο Ευρωμπάσκετ!"

                             

                                                   "Πάει για νέα άνοδο το Αρκαλοχώρι!"

Εμείς όμως από το Ευρωμπάσκετ πήγαμε...πίσω στο σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι που δικαίως χαίρεται για την ομάδα του, την Αναγέννηση και ρωτήσαμε τον Παντελή Μαραγκάκη για το αν η ομάδα του θέλει και δεύτερη συνεχόμενη άνοδο; "Ναι, οι άλλοι δεν το λένε, εμείς οι παίκτες το λέμε", μας αποκρίθηκε προσθέτοντας "Θέλουμε να δώσουμε πολλά στο κρητικό μπάσκετ αλλά και στην κοινωνία του Αρκαλοχωρίου"...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News