Δεύτερο τεστ με Ισπανία στη Μαδρίτη για Εθνική

Μπάσκετ
Δεύτερο τεστ με Ισπανία στη Μαδρίτη για Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο φιλικό με την Ισπανία δίνει απόψε η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ, αυτή τη φορά στο WiZink Center της Μαδρίτης που αναμένεται κατάμεστο (20:30, ΕΡΤ3).

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει στην εφαρμογή τους πράγματα και σχήματα που δούλεψε στην προπόνηση. Εκτός μάχης παραμένουν οι Κώστας Σλούκας και Γιώργος Παπαγιάννης, με τον πρώτο να επανέρχεται στις προπονήσεις όταν επιστρέψει η αποστολή και τον δεύτερο να κάνει εντατικές θεραπείες με στόχο να προλάβει το Ευρωμπάσκετ (2-18/9), ή ακόμη καλύτερα τα ματς με Σερβία (25/8) και Βέλγιο (28/8) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στην Αθήνα έμειναν για λόγους τακτικής οι Δημήτρης Μωραΐτης και Κωστής Γόντικας. Αναλυτικά η αποστολή της ελληνικής ομάδας: Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Μιχάλης Λούντζης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιάννης Κουζέλογλου.

Για την Ισπανία θα αγωνιστεί αυτή τη φορά ο απών από το ματς της Αθήνας Σέρχιο Γιουλ, ενώ ίσως επανεμφανιστούν και οι επίσης απόντες την Τρίτη Ουσμάν Γκαρούμπα και Αλμπέρτο Αμπάλδε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News