Εθνική ομάδα: Αγωνία για Παπαγιάννη ενόψει Eurobasket!

Μπάσκετ
Εθνική ομάδα: Αγωνία για Παπαγιάννη ενόψει Eurobasket!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Σε μεγάλο ερωτηματικό ενόψει Eurobasket εξελίσσεται η συμμετοχή του Παπαγιάννη. Όλα θα κριθούν μετά το Ακρόπολις καθώς ο τραυματισμός του δείχνει σοβαρός και σε πρώτη φάση έχει επιλεχθεί η λύση της συντηρητικής αγωγής. Ωστόσο ανησυχία υπάρχει και στον Παναθηναϊκό και για αυτόν τον λόγο θα εξεταστεί ενδελεχώς ώστε να παρθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση για τον αθλητή.

Μεγάλο πρόβλημα στην Εθνική ομάδα -και κατά συνέπεια στο «τριφύλλι»- με τον Παπαγιάννη να αντιμετωπίζει πρόβλημα σε τένοντα στον οπίσθιο μηριαίο και τις εξετάσεις να κρίνουν την παρουσία του τόσο στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όσο και στο Eurobasket.

Τα νέα από την αρχή της προετοιμασίας για τον «Big Papa» δεν είναι καλά. Ο θηριώδης σέντερ δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με την Εθνική ομάδα, κάτι που ανάφερε σε δηλώσεις του και ο Ιτούδης, με την ανησυχία στο στρατόπεδο της Γαλανόλευκης να είναι έντονη. 

Όλα θα κριθούν μετά το τουρνουά «Ακρόπολις», όταν η πορεία της κατάστασής του και τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα δείξουν αν μπορεί ο Ιτούδης να υπολογίζει στην παρουσία του Έλληνα άσου.

Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να κρίνουν αν ο Παπαγιάννης θα είναι στην 12άδα της Εθνικής ενόψει του Eurobasket, κάτι που στην παρούσα φάση είναι και το πιο σημαντικό, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να είναι επίσης σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς μετά τον τραυματισμό του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ, βλέπουν ακόμα ένα μεγάλο πρόβλημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News