Βρήκε το λιμάνι του o Γιάννης Βισκαδουράκης στον Εργοτέλη

Μπάσκετ
Βρήκε το λιμάνι του o Γιάννης Βισκαδουράκης στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων μιλάει για τον 6ο χρόνο συνεργασίας με με την ομάδα και αποκαλύπτει την πρώτη μεταγραφή...

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Γιάννης Βισκαδουράκης θα πορευτεί με τον Εργοτέλη, επιβεβαιώνοντας ότι η αμφίπλευρη εμπιστοσύνη έχει φέρει θετικά αποτελέσματα στην εξέλιξη της ομάδας. «Για μένα είναι πολύ σημαντικό που βρίσκομαι τόσα χρόνια στον πάγκο αυτής της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω και την ομάδα και τον πρόεδρο προσωπικά. Η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου και εγώ προς αυτούς είναι κάτι που με γεμίζει με χαρά, αισιοδοξία και μου δίνει δύναμη να δουλέψω ακόμα πιο πολύ. Όταν στο εργασιακό σου περιβάλλον περιστοιχίζεται από ανθρώπους που σε εμπιστεύονται, αυτό βαραίνει και λίγο παραπάνω την όλη διαδικασία της δουλειά . Έχω όμως βρει το λιμάνι μου και αυτοί κατά έναν τρόπο του δικό τους, οπότε ξεκινάμε τη νέα, πιο απαιτητική χρονιά από τις έξι και βλέπουμε…», ,επισημαίνει ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» που θέτει και τον πήχη για το νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής: «Ο πήχης είναι πάνω- κάτω στο ίδιο επίπεδο με πέρσι, καθότι φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο, πιο ανταγωνιστικό και πιο ενδιαφέρον. Και με την αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής, με όλες τις ομάδες να συμμετέχουν σε play off και play out αλλά και με τον αριθμό των πέντε ομάδων που θα πέσουν…. Οπότε, ο βασικός στόχος είναι να κινηθούμε δείχνοντας εμπιστοσύνη στα δικά μας τα παιδιά και να κάνουμε μια πορεία όσο το δυνατόν πιο καλή, φτάνοντας όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Ο προπονητής του Εργοτέλη μίλησε και για την αλλαγή των ομίλων: «Η αλλαγή των ομίλων είναι ένα δίκοπο μαχαίρι. Ήθελα να γίνει. Μπορεί η δυναμική των ομίλων της Πελοποννήσου να είναι ελαφρώς μικρότερη από ότι των Αθηναϊκών αλλά πιστέψτε με ότι η …ομήρου Οδύσσεια που υπέστησαν τα παιδιά πέρσι πραγματικά δεν θα θέλαμε να την ξαναπεράσουμε. Αυτό είναι ένα κομμάτι που θα μας βοηθήσει να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί και πιο συγκεντρωμένοι στα εκτός έδρας παιχνίδια. Οι Αθηναϊκές ομάδες είναι πιο δυνατές, ξεκινάνε με ένα πλεονέκτημα όμως πιστεύω πολύ στα δικά μας παιδιά και τη δουλειά που θα κάνουμε».

Απέκτησε Καρακωνσταντάκη

Από τον Εργοτέλη ως γνωστό έχει αποχωρήσει ο Βασίλης Μαϊστρέλης όμως ο Γιάννης Βισκαδουράκης επιθυμεί την παραμονή του έτερου αρχηγού, του Γιάννη Καραλή. Οι μεταγραφές κινήσεις συνεχίζονται για την ενίσχυση του ρόστερ, με τους κιτρινόμαυρους να είναι κοντά σε συμφωνία με παίκτη που αγωνίζεται στις θέσεις 4-5. Μάλιστα όπως γνωστοποίησε ο τεχνικός της ομάδας έχει επέλθει συμφωνία με τον Κυριάκο Καρακωνσταντάκη που αγωνίζεται στις θέσεις 1-2. «Είναι μία σημαντική προσθήκη, με εμπειρία, με αξία που θα βοηθήσει πολύ και τα νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα».

Ο προπονητής του Εργοτέλη κλήθηκε να σχολιάσει και την παρουσία της νεοφώτιστης Αναγέννησης στην Γ΄ Εθνική. «Χαίρομαι που βλέπω πως οι κινήσεις των ανθρώπων της Αναγέννησης δείχνουν ότι θέλουν να έχουν μία δυναμική παρουσία τη νέα χρονιά. Μόνο καλό μπορεί να κάνει η παρουσία μιας οργανωμένης ομάδας με πολύ καλό προπονητή, πολύ καλή διοίκηση. Φαίνεται ότι θέλουν να πάνε την ομάδα ψηλά και αυτό θα βοηθήσει και εμάς και το τοπικό μπάσκετ. Εύχομαι και εμείς και εκείνοι να ανταπεξέλθουμε στους στόχους που θα θέσουμε και να συνεργασθούμε ώστε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο».

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις του τεχνικού του Εργοτέλη στην Κρήτη TV: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News