Στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας με θρίαμβο τα κορίτσια του Ανδρογέα!

Μπάσκετ
Στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας με θρίαμβο τα κορίτσια του Ανδρογέα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη του στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων ο Ανδρογέας που επικράτησε με το θριαμβευτικό 83-48 της Άμιλλας Αρκαδίας, πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για το Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης όπου και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό!

Η Άμιλλα ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο πρώτο μισό της πρώτης περιόδου (11-8, 5΄31΄΄), όμως μετά από ένα ξέσπασμα του Ανδρογέα και με σερί 16-0 (27-8, 8΄13΄΄) δημιούργησε μια διαφορά ασφαλείας. Η δεύτερη περίοδος ήταν ισορροπημένη με την ομάδα της Αρκαδίας να βάζει «φρένο» μη επιτρέποντας να αυξηθεί η εις βάρος της διαφορά, αλλά και να μην μπορεί να την μειώσει (42-27 ημιχ.).  Στην επανάληψη ο Ανδρογέας θυμήθηκε το πρώτο δεκάλεπτο και καταφέρνοντας να σκοράρει 32π. διαμόρφωσε το 74-39, για να αρκεστεί σε μια συντήρηση του σκορ στην τέταρτη περίοδο με την ομάδα από το Ηράκλειο να παίρνει τη νίκη με 83-48.   Μετά το ματς ο κόουτς Σηφομιχελάκης αρκέστηκε να πει στο neakriti.gr: "Το καλύτερο μας ματς, ήδη έχουμε ουσιαστικά πετύχει τον στόχο μας"!

Αύριο στον ημιτελικό ο Ανδρογέας θα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό...

Δεκάλεπτα: 28-12, 42-27, 74-39, 83-48

«Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Μπήκαμε πολύ δυναμικά. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Άμιλλας. Συνεχίζουμε τώρα και στο φάιναλ φορ για μία καλή θέση», σχολίασε η Μηλιαρά εκπροσωπώντας τις αθλήτριες του Ανδρογέα...

ΓΑΣ Ανδρογέας (Σηφομιχελάκης): Καζάκη 2, Γαλανάκη 11(1), Κοσμαδάκη, Γιαπιτζόγλου 29(3), Ψαρρά 2, Σταματάκη, Τζανετή 7(1), Χαλεπάκη 9, Μηλιαρά 17, Τσαγκαράκη 6, Βαρδαβά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News