Στη μάχη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρογέας και Ηρόδοτος

Μπάσκετ
Στη μάχη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρογέας και Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μπάσκετ Κορασίδων και Παίδων με τη συμμετοχή του Ανδρογέα και του Ηράκλειο ΟΑΑ. Σε ότι αφορά στις Κορασίδες οι αγώνες θα γίνουν στην Καλαμάτα και την Μεσσήνη από σήμερα και μέχρι τις 2 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα των αγώνων του Ανδρογέα έχει ως εξής: ΣΗΜΕΡΑ 21:00 Παναθλητικός – Ανδρογέας. ΑΥΡΙΟ 19:00: Ανδρογέρας- Κρόνος Αγίου Δημητρίου, ΠΕΜΠΤΗ 21:00 Ανδρογέας- Άμιλλα. Θα ακολουθήσουν οι διασταυρώσεις των ομίλων ανάλογα με τη θέση κατάταξης.

Την ομάδα του Μάνου Σηφομιχελάκη αποτελούν οι: Σοφία Καζάκη, Ειρήνη Γαλανάκη, Παρασκευή Κοσμαδάκη, Σοφία Γιαπιτζόγλου, Μαρκέλλα Ψαρρά, Μελίτα Σταματάκη, Δέσποινα Τζανετή, Χρύσα Χαλεκάκη, Έλενα Μηλιαρά, Αθηνά Τσαγκαράκη, Ελευθερία Βαρδαβά, Χριστίνα Λιόντα.

Η τελική φάση των Παίδων θα γίνει στην Καρδίτσα από σήμερα και μέχρι τις 3 Ιουλίου. Το πρόγραμμα για την ομάδα του Γιώργου Μακράκη έχει ως εξής: ΣΗΜΕΡΑ 19:30 Παναθηναϊκός- Ηράκλειο. ΑΥΡΙΟ 16:00 Ηράκλειο- Προμηθέας Πάτρας. ΠΕΜΠΤΗ 17:30 Ηράκλειο- Ηρακλής Κοζάνης. Θα ακολουθήσουν οι διασταυρώσεις των ομίλων ανάλογα με τη θέση κατάταξης.

To ρόστερ του Ηράκλειο ΟΑΑ απαρτίζουν οι: Νίκος Μουλιανιτάκης, Γιάννης Σπινθουράκης, Κων/νος Τζίκας, Γιάννης Τζώρτζης, Γιάννης Κανατάκης, Φραντζέσκος Φίσκας, Θεόδωρος Γενιτσαρίδης, Γιώργος Σαραντουλάκης, Μανώλης Μουτάφης, Γιώργος Τέιλορ, Φαίδων Τσαγκαράκης, Αλέξανδρος Μακράκης, Κων/νος Σαβουλίδης, Γιώργος Κουγιουμτζής, Λαοκράτης Βασιλάκης, Αλέξανδρος Καλατζής.

Τα εύσημα στον Ηρόδοτο

Τα συγχαρητήρια της για την 2η θέση στο Ειδικό πρωτάθλημα ανόδου εξέφρασε στη γυναικεία ομάδα του Ηροδότου η Ακαδημία Μπάσκετ του Συλλόγου με ανακοίνωση της. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ηρόδοτος έχασε την άνοδο στον πόντο από τον Προμηθέα. «Θα θέλαμε να συγχαρούμε τη γυναικεία ομάδα του Ηροδότου μας για την προσπάθεια και την πολύ καλή πορεία της στο Ειδικό Πρωτάθλημα Ανόδου για την Α2 κατηγορία. Τα κορίτσια μας αήττητες στον όμιλο έπαιξαν στον τελικό και έχασαν με έναν πόντο διαφορά από έναν άξιο καθόλα αντίπαλο με τελικό σκορ 50-49.Ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια μας, αλλά και στο προπονητικό επιτελείο για την πολύτιμη και συνεχή βοήθειά τους!»

Τέλος σήμερα ο Εργοτέλης και η Αναγέννηση θα μάθουν τους αντιπάλους τους στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News