Με Παπαδάκη και στην Γ΄ Εθνική η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου

Μπάσκετ
Με Παπαδάκη και στην Γ΄ Εθνική η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μιχάλης Σπυριδάκης μίλησε στην Κρήτη TV για την επιτυχία της ανόδου και τη νέα πρόκληση..

Με τον Μύρωνα Παπαδάκη στον πάγκο θα πορευτεί η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου και στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, αφού οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως έγινε γνωστό.

«Η οικογένεια της Αναγέννησης είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την παραμονή του προπονητή της ανδρικής μας ομάδας Μύρων Παπαδάκη.

Είμαστε περήφανοι που ο προπονητής που οραματίστηκε μαζί με την διοίκηση να γιγαντώσει την ομάδα του τόπου μας και να την προσθέσει στο μπασκετικό χάρτη της Ελλάδας θα είναι για 4η χρονιά στον πάγκο της ομάδας μας με στόχο για μια ακόμη επιτυχημένη σεζόν.Με την παραμονή του κόουτς η ομάδα μας σηκώνει μανίκια για να ξεκινήσει άμεσα τον σχεδιασμό τους ρόστερ με το οποίο θα πορευτούμε στην Γ εθνική κατηγορία.Ευχόμαστε στον κόουτς υγεία και κάθε επιτυχία σε μπασκετικό και προσωπικό επίπεδο», αναφέρει η ανακοίνωση της Αναγέννησης.

Εν τω μεταξύ, ο Μιχάλης Σπυριδάκης μίλησε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» για την επιτυχία της ανόδου και την πρόκληση της Γ΄Εθνικής: «Στον α΄γύρο οι καταστροφικοί σεισμοί που έπληξαν την περιοχή, μας επηρέασαν αφού άλλαξαν οι προτεραιότητες της ομάδας όπως ήταν φυσικό. Το γήπεδο μας έγινε προσωρινή κατοικία για κάποιους κατοίκους και εμείς μείναμε χωρίς ρυθμό… Στον β΄γύρο πήραμε πολλή αγάπη από τον κόσμο και τους ευχαριστούμε και δείξαμε τις δυνατότητες μας», τόνισε ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας και συνέχισε: «Η ομάδα είχε υψηλούς στόχους εξ΄αρχής όμως μετά το σεισμό άλλαξαν όλα. Μετά τον α΄γύρο η ομάδα ξαναβρήκε ρυθμό και πέτυχε αυτό που είχε βάλει στόχο».

Αναφορικά με την πρόκληση της Γ΄Εθνικής: «Πάλι με υψηλές βλέψεις θα αντιμετωπίσουμε αυτή την πρόκληση. Η ομάδα ήδη σχεδιάζει τη νέα χρονιά. Όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε για το καλό της ομάδας και της περιοχής που έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Μας περιμένει μια πολύ ωραία εμπειρία».

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News