Τέσσερις κρητικές στην Εθνική Παγκορασίδων

Μπάσκετ
Τέσσερις κρητικές στην Εθνική Παγκορασίδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την Καλαμάτα στην Ισπανία η Γαλανάκη μετά το Πανελλήνιο ...

Τέσσερα κορίτσια από την Κρήτη κλήθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στην Εθνική ομάδα Παγκορασίδων.

Οι προκλήσεις αφορούν την Ειρήνη Γαλανάκη (Ανδρογέας), τις Άννα Λαγωνικάκη και Αγγέλα Παπαγιαννάκη (ΟΑ Χανίων) και την Ευθυμία Φονιαδάκη (Ιεράπετρα).

Οι τέσσερις αθλήτριες θα πάρουν μέρος σε προετοιμασία εν όψει της συμμετοχής της Εθνικής μας στο Τουρνουά Φιλίας που θα διεξαχθεί στη Μελίγια της Ισπανίας (11-13/7). H Γαλανάκη, θα ταξιδέψει αμέσως μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων στην Καλαμάτα για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος.

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την συμμετοχή της αθλήτρια, Ειρήνης Γαλανάκη, στην προετοιμασία της Εθνικής παγκορασίδων που θα γίνει στο Τσοτύλι εν όψει της συμμετοχής της Εθνικής Παγκορασίδων στο Διεθνές τουρνουά φιλίας από 11-13/7/22 στην Μελίγια της Ισπανίας.

Η Ειρήνη είναι στις ακαδημίες της ομάδας μας από το 2014 και έχει αποδείξει ότι με την σκληρή δουλειά μπορεί και πετυχαίνει τους ομαδικούς και ατομικούς στόχους της.

Η αθλήτρια θα ταξιδέψει αμέσως μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων στην Καλαμάτα για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος.

Η διοίκηση οι προπονητές και το προσωπικό της ομάδας εύχονται στην Ειρήνη να απολαύσει την νέα της εμπειρία και να πετύχει το καλύτερο δυνατό», αναφέρει η ανακοίνωση του Ανδρογέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News