Μπάσκετ

Ικανοποίηση στον ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ για το Πανελλήνιο Βετεράνων

Επιτυχημένο το Πρωτάθλημα μπάσκετ που φιλοξενήθηκε στο Ηράκλειο...

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μπάσκετ Βετεράνων που διοργάνωσε ο Σ.ΒΕ.Κ.Η με το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης να εκφράζει την ικανοποίηση του για τη διοργάνωση:
«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά τον Σ.ΒΕ.Κ.Η., την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Ηρακλείου, το ΔΟΠΑΦΜΑΗ και την ΑΑΗ ΟΤΑ ΑΕ, για τη διοργάνωση του 8ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βετεράνων Μπάσκετ, το οποίο έλαβε χώρα το τριήμερο 10-12 Ιουνίου 2022 στο Ηράκλειο, σε συνεργασία με την Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και την υποστήριξη του Π.Σ.Α.Τ.
Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία σε εορταστικό κλίμα, όπως άρμοζε στην περίσταση, με συμμετοχές αθλητών από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έγιναν μια παρέα εντός και εκτός παρκέ, κάτι το οποίο αποτέλεσε ακόμα ένα στοιχείο της επιτυχίας του πρωταθλήματος.
Ήταν χαρά μας που συμμετείχαμε ενεργά στην εκδήλωση αυτή, με τη συμμετοχή των διαιτητών - μελών του Συνδέσμου μας κι ελπίζουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να το πράξουμε ξανά στο μέλλον. Ο Σύνδεσμός μας θα είναι πάντα στη διάθεσή σας, πρόθυμος να βοηθήσει και να παράσχει οποιαδήποτε αρωγή ζητηθεί για αντίστοιχες εκδηλώσεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια