Σταυρακάκη και Δεληδιαμαντή στο προπονητικό τιμ του ΓΑΣ Ανδρογέα

Μπάσκετ
Σταυρακάκη και Δεληδιαμαντή στο προπονητικό τιμ του ΓΑΣ Ανδρογέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται ο Σύλλογος με την προσθήκη δύο αξιόλογων προπονητριών στο δυναμικό του

Σε διπλή… μεταγραφική κίνηση σε προπονητικό επίπεδο προχώρησε ο Αθλητικός Σύλλογος ΓΑΣ Ανδρογέας αφού ανακοίνωσε την απόκτηση δύο προπονητριών. Αρχικά έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας με την Νίκη Δεληδιαμαντή που έχει στο ενεργητικό της ένα πλούσιο βιογραφικό επιμόρφωσης και δεξιοτήτων με έκδηλη την αγάπη της για την προπονητική μικρών ηλικιών.

Επίσης έγινε γνωστή η έναρξη της συνεργασίας με την επιτυχημένη αθλήτρια και έμπειρη προπονήτρια Δάφνη Σταυρακάκη, που σίγουρα έχει πολλά να προσφέρει και στον Ανδρογέα!

Αναλυτικά οι ανακοινώνεις:

«Η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει την συνεργασία με την προπονήτρια κ.Δάφνη Σταυρακάκη, η οποία θα ενισχύσει προπονητικά τα γυναικεία τμήματα της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Δάφνη Σταυρακάκη είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθήνας με ειδικότητα στην Kαλαθοσφαίριση

Αγωνίστηκε: 1994-2000 ΓΕΗ, 2000-2004 ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Α1,

2004-2007 ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, Α2, 2007-2010 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Α1 και την περίοδο

1998-1999 ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας κορασίδων.

Η προπονητική εμπειρία είναι πλούσια:

2019 – 2021, και 2011-2015 ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ως Head Coach στα γυναικεία τμήματα ενώ την περίοδο 2004-2007 εργάσθηκε ως Head Coach σε Παγκορασίδες και Aκαδημίες στην ίδια ομάδα.

2016 –2019 BC ALTE KANTI AARAU / ΕΛΒΕΤΙΑ, ως Head Coach σε όλα τα γυναικεία τμήματα

και Αssistant Coach, στο Γυναικείο Α΄Εθνική Κατηγορία και Αντρικό Γ΄Εθνική Κατηγορία

2010-2011 Γ.Σ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ , Head Coach στα γυναικεία τμήματα

2021 Μέλος του προπονητικού team της Εθνικής Ελλάδος Νεανίδων

2021 FIBA U18 Women’s European Challengers

Διακρίσεις:

2019 – 2020

• 1η θέση στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Κορασίδων με ΑΟΝΑ Ηρόδοτος

• 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων με ΑΟΝΑ Ηρόδοτος

2017 – 2018

• 1η Θέση στο Πρωτάθλημα Νεανίδων Ελβετίας περιφέρειας ProBasket με BC Alte Kanti Aarau

• 3η Θέση στο Πανελβετικό Πρωτάθλημα Νεανίδων με BC Alte Kanti Aarau

2016 –2017

• 1η θέση στο Πρωτάθλημα Γυναικών Ελβετίας ProBasket με BC Alte Kanti Aarau

• 1η Θέση στο Πρωτάθλημα Νεανίδων Ελβετίας περιφέρειας ProBasket με BC Alte Kanti Aarau

2012 – 2013

• 1η θέση στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Γυναικών

• Άνοδος στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών

2011 - 2012

• 1η θέση στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Γυναικών

Καλώς ήρθες Δάφνη».

“Με ιδιαίτερη χαρά η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την γυμνάστρια κ. Δεληδιαμαντή και την καλωσορίζει στην οικογένεια του Ανδρογέα και στο προπονητικό staff των ακαδημιών.

Η Νίκη Δεληδιαμαντή είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης. (2000-2004). Αποφοίτησε πρώτη μεταξύ των συμφοιτητών της με υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών για τα ακαδημαϊκά έτη 2002-2003 και 2003-2004.

Το 2007 κρίθηκε διοριστέα από τον ΑΣΕΠ κατά την συμμετοχή της στον διαγωνισμό για την στελέχωση της δημόσιας εκπαίδευσης. Τα έτη 2008-2011 διετέλεσε μέλος της Επιτροπής της Δ/νσης Φυσικής Αγωγής Ν. Πέλλας για την συγκρότηση των Τμημάτων Αθλητικής Διευκόλυνσης ΤΑΔ-ΕΤΑΔ.

Τα έτη 2009-2015 διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Οργάνωσης και Διεξαγωγής Σχολικών Αγώνων και Πρωταθλημάτων της Δ/νσης Ά/θμιας και ΄Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας.

Από το 2007 έως και σήμερα έχει υπηρετήσει σε δημόσια σχολεία της Ά/θμιας και ΄Β/θμιας Εκπαίδευσης, έχοντας αποκτήσει πλούσια παιδαγωγική εμπειρία και διακρίσεις σε σχολικά πρωταθλήματα και διαγωνισμούς. Επιπλέον, έχει πραγματοποιήσει σχολικά προγράμματα σχετικά με τα οφέλη της άθλησης, την υγιεινή διατροφή και τον σχολικό εκφοβισμό, στην προσπάθειά της να καθοδηγήσει τους μαθητές της σε σωστές διατροφικές συνήθειες και ευγενή αθλητική συμπεριφορά, ώστε να αναπτύξουν υγιές σώμα και πνεύμα.

Το 2018 έλαβε υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών για την εκπόνηση προγράμματος Erasmus + /KA1 του ΥΠΑΙΘΠΑ με τίτλο «Let’s play school! Let’s learn by playing!» όπου και επιμορφώθηκε σε πρακτικές εκμάθησης δεξιοτήτων και τεχνικών μέσα από παιγνιώδεις δραστηριότητες.

Το τρέχον έτος ολοκλήρωσε ετήσια επιμόρφωση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με τίτλο « Σχολική Ψυχολογία» και θέμα την ψυχική ενδυνάμωση των μαθητών μέσω της ενσωμάτωσης κινητικών μοτίβων στην μαθησιακή διαδικασία και της υποστήριξής τους με στόχο την απόκτηση πλούσιων κινητικών εμπειριών.

Η θεώρησή της πως « Η κίνηση είναι ζωή» σε συνδυασμό με την μεγάλη της αγάπη για την προπονητική και ειδικά την Καλαθοσφαίριση, την ώθησαν να ασχοληθεί με την προπόνηση μικρών ηλικιών. Η αναζήτηση ποικίλου και ηλικιακά προσαρμοσμένου ασκησιολογίου, που θα αναπτύξει την ιδιοδεκτικότητα των μικρών αθλητών του ΓΑΣ ΑΝΔΡΟΓΕΑ, και θα θέσει τα θεμέλια για την αγάπη τους για το άθλημα, και για την περαιτέρω ενασχόλησή τους με αυτό, αποτελούν για αυτήν ύψιστη προτεραιότητα.

Καλώς ήρθες Νίκη”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News