Αναγέννηση και Ρέθυμνο στη μάχη των τελικών της ΕΚΑΣΚ

Μπάσκετ
Αναγέννηση και Ρέθυμνο στη μάχη των τελικών της ΕΚΑΣΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Αρκαλοχώρι σήμερα το πρώτο παιχνίδι της σειράς...

Ανοίγει σήμερα (19:30) η αυλαία των τελικών της ΕΚΑΣΚ σε επίπεδο Ανδρών, με την Αναγέννηση, που έχει το πλεονέκτημα έδρας, υποδέχεται το Ρέθυμνο. Ο τίτλος κρίνεται στις δύο νίκες. Η 2η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (19:30) ενώ αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι, αυτό θα γίνει ξανά στο Αρκαλοχώρι την Τετάρτη 15 του μήνα (19:30).

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών Κ18 θα γίνει την Κυριακή (12/6) στην πόλη Μπαρ του Μαυροβουνίου.Οι Βαλκανικοί Αγώνες Κ18 περιλαμβάνουν 14 ατομικά αγωνίσματα και τη σκυταλοδρομία 4Χ100 μ. για κάθε μία από τις δύο κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών Κ18.

Η ομάδα μας θα πάρει μέρος στους αγώνες με 16 Αγόρια και 17 Κορίτσια και θα έχει πλήρη εκπροσώπηση σε κάθε αγώνισμα, ενώ σε κάποια από αυτά κρίθηκε αναγκαίο να υπάρξει διπλή εκπροσώπηση.

Η Κρήτη θα εκπροσωπηθεί στους αγώνες με δύο αθλητές και δύο αθλήτριες. Πρόκειται για τον Βασίλη Μήλιο (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) που θα λάβει μέρος στα 100μ, τον Πέτρο Παπαγιάννη (ΓΣ Βιτζέντζος Κορνάρος) που θα αγωνιστεί στα 400μ., την Αθηνά Τζιατζούλη (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) που θα συμμετάσχει στο τριπλούν και την Κωνσταντίνα Τοχτάμη (ΟΦΗ) που θα αγωνιστεί στα 4χ100μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News