Πικρία στο σχολικό αθλητισμό του Ηρακλείου από την αλλαγή έδρας

Μπάσκετ
Πικρία στο σχολικό αθλητισμό του Ηρακλείου από την αλλαγή έδρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχασε το 2ο ΓΕΛ στο μπάσκετ και αποκλείστηκε...

Την πρωταθλήτρια ομάδα Πελοποννήσου- Δυτικής Στερεάς και Ιονίων Νήσων , το Ιδιωτικό ΓΕΛ " Αναγέννηση" αντιμετώπισε στον Πειραιά την περασμένη Δευτέρα η πρωταθλήτρια Κρήτης στο σχολικό πρωτάθλημα Μπάσκετ αγοριών, το 2ο ΓΕΛ Ηρακλείου και παρά την προσπάθεια του έχασε από εμφανώς καλύτερο αντίπαλο με 46-71. Στις τάξεις των ανθρώπων του σχολικού αθλητισμού του Ηρακλείου πάντως επικρατεί πικρία για την αιφνιδιαστική απόφαση του Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘ να αλλάξει την έδρα των αγώνων εις βάρος της Κρήτης αφού σύμφωνα με την κλήρωση που προβλέπεται από τη σχετική εγκύκλιο η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Σ.Α.Δ είχε ορίσει ως έδρα το Ηράκλειο…

«Και ενώ ο αγώνας με το πολύ καθαρό σκορ έδειξε την αξία του αντιπάλου, τον οποίο συγχαίρουμε , ενέργειες, όπως αυτή της τελευταίας στιγμής, των ιθυνόντων, να αλλάξουν την έδρα χωρίς ουσιαστική αιτιολόγηση και βασιζόμενοι σε ένα αίτημα, το περιεχόμενο του οποίου δεν κοινοποιήθηκε στις ενδιαφερόμενες ΟΕΣΑΔ Κρήτης, απαξιώνουν την προσπάθεια των περιφερειακών οργανωτικών επιτροπών (αλλά και της ΚΟΕΣΑΔ), των σχολείων, των μαθητών/τριων να ανταποκριθούν σε ένα πρωτάθλημα κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής. Ευχόμαστε η επόμενη χρονιά να ξεκινήσει με καλύτερη προοπτική για τις σχολικές αθλητικές δραστηριότητες και βασισμένη επιτέλους στο οργανωτικό πλαίσιο που τις διέπει», αναφέρουν από το το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ηρακλείου που δίνουν τα εύσημα στους μαθητές και στο σχολείο τους για τη συνολική παρουσία τους στο σχολικό πρωτάθλημα . Το 2ο ΓΕΛ συνόδευσε και καθοδήγησε ο εκπαιδευτικός ΠΕ 11 και προπονητής Μπάσκετ κ. Στέλιος Καρκανάκης τον οποίο και ευχαριστούν για τη συνεργασία.

Τα δεκάλεπτα: 10-13, 20-35, 32-51, 46-71.

2ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Στέλιος Καρκανάκης): Βλαχάκης Γιώργος (10), Γενιτσαρίδης Θεόδωρος (14), Κανατάκης Γιάννης (4), Καρκανάκης Γιάννης (5), Μαραγκουδάκης Λευτέρης, Μπαγιάτης Στέφανος, Πρινιανάκης Αλέξανδρος (8), Σαϊτάκης Γιώργος (3), Σινανίδης Δημήτρης, Τζίκας Κων/νος (2), Τζουλιαδάκης Γιάννης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News