Ήττα για το Ηράκλειο ΟΑΑ στο Πανελλήνιο Εφήβων

Μπάσκετ
Ήττα για το Ηράκλειο ΟΑΑ στο Πανελλήνιο Εφήβων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν τα κατάφερε κόντρα στο Περιστέρι το συγκρότημα του Αλέξη Πετράκη, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης που φιλοξενείται στο Ηράκλειο...

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο εναρκτήριο παιχνίδι της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων μπάσκετ η ομάδα του «Ηράκλειο ΟΑΑ». Το συγκρότημα του Αλέξη Πετράκη έχασε από το ανώτερο Περιστέρι με 46-95, στον αγώνα που έγινε στο κλειστό του Πανεπιστημίου.

«Η διαφορά δυναμικότητας ήταν ολοφάνερη. Είμαστε μια ομάδα Παίδων ουσιαστικά. Αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Δεν μπορούσαμε να κοντραριστούμε με την άλλη ομάδα σε θέματα physical game, δηλαδή πάνω από το στεφάνι παίζανε, σε δύναμη. Συνεχίζουμε εμείς, τα παιδιά κερδίζουν εμπειρίες, έχουν ένα πανελλήνιο σε ένα μήνα σίγουρα που θα περάσουνε. Ουσιαστικά εκεί στοχεύουμε», τόνισε ο Αλέξης Πετράκης.

Το «Ηράκλειο» προηγήθηκε στο σκορ με 3-6 όμως το Περιστέρι με ένα σερί 13-0 πέρασε μπροστά με 16-6 (4΄31΄΄). Στο δεύτερο δεκάλεπτο το συγκρότημα του Ηρακλείου δεν κατάφερε να βρει αποτελεσματικές λύσεις και έτσι ο αντίπαλος έτρεξε ένα σερί 23-0 και άνοιξε τη διαφορά του σκορ σε 49-17. Στην τελευταία περίοδο οι παίκτες του Πετράκη προσπάθησαν να πλησιάσουν, όμως η διαφορά δυναμικότητας ήταν αυτή που υπερίσχυσε, με το Περιστέρι να παίρνει με σχετική ευκολία το ροζ φύλλο αγώνα.

«Ήταν μια χρήσιμη εμπειρία και σαν ομάδα και για κάθε παιδί ξεχωριστά. Εδώ που έχουμε φτάσει είναι μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για εμάς. Κοιτάμε να το ευχαριστηθούμε, να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, γιατί είναι μια ξεχωριστή εμπειρία», δήλωσε ο αθλητής του Ηράκλειο ΟΑΑ Γιώργος Βογιατζάκης.

Τα δεκάλεπτα: 26-17, 63-26, 81-38, 95-46.

Περιστέρι (Παπαμάρκος): Φύτρος 10, Μπιλαλής 5(1), Μπέμπελος, Ντιπτσής 3, Μανιάς, Μαραγκουδάκης 1, Βλαχογιάννης 17(4), Μπουντούρης 18, Καμπερίδης 6, Φίλιππας 12, Ζούγρης 10, Σταυρακόπουλος 13(3).

Ηράκλειο (Πετράκης): Κανατάκης 2, Γενιτσαρίδης 7, Σαραντουλάκης, Μουτάφης 2, Κουγιουμουτζής 4, Μηλαθιανάκης 6, Λαμπράκης 6, Τσαγκαράκης, Βογιατζάκης, Κατσούρρι 14, Αλατσάκης, Μαρκάκης 3(1).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια είχαμε: Προμηθέας- Κάδμος 75-52, Ολυμπιακός- Σέρρες 60-53, ΔΕΚΑ- Παναθηναϊκός 66-58.

Το αυριανό πρόγραμμα έχει ως εξής: Κλ. Λίντο (17:00 ) Ηράκλειο- Προμηθέας, (19:30) Κάδμος- Περιστέρι. Κλ. Πανεπιστημίου (17:00) Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός, (19:30) Σέρρες- ΔΕΚΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News