Στον τελικό για την διεκδίκηση του τίτλου ο Παναθηναϊκός στο Λίντο

Μπάσκετ
Στον τελικό για την διεκδίκηση του τίτλου ο Παναθηναϊκός στο Λίντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέρδισε τον Άτλαντα στον πρώτο ημιτελικό μπάσκετ με αμαξίδιο…

Στον τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός, μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου καθώς επικράτησε στον σημερινό πρώτο ημιτελικό στο Λίντο του Άτλαντα με 74-44.

Ο αντίπαλος του στον αυριανό τελικό (17:00) θα βγει από το ζευγάρι Μέγας Αλέξανδρος – Δωδεκάνησος που είναι σε εξέλλιξη

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, το «τριφύλλι» είχε εκρηκτικό ξεκίνημα (18π. σε 5 λεπτά) και κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό του και να «χτίσει» από νωρίς τις βάσεις για την πρόκριση στον τελικό. Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε 29-6 υπέρ του Παναθηναϊκού

Στη συνέχεια, μειώθηκε η παραγωγικότητα των πρασίνων που ωστόσο διατήρησαν μια σημαντική διαφορά ασφαλείας πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για το ημίχρονο (44-23).

Στο δεύτερο μισό του αγώνα η ομάδα του κ.Χρόνη συνέχισε να είναι αποτελεσματική σε άμυνα και επίθεση και μάλιστα κατάφερε να κλείσει το δεκάλεπτο στους +29 πόντους (61-32).

Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα αφού ο ΠΑΟ είχε ήδη θέσει τις βάσεις για να πάρει το ματς. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε 74-44 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Τα 10λεπτα: 29-6, 44-23, 61-32, 74-44.

Παναθηναϊκός (Χρόνης): Μαρτσάκης 12, Νέλσον 32, Χρονοπούλου 9, Μιχαλοπούλου, Φύτρος, Χριστόφορος , Κοντογιάννης 4, Μπλερ 17 (1), Τριανταφύλλου, Τουμαράς, Κατωπόδης, Σπάθης

Άτλας (Μελεούνης): Κωνσταντινόπουλος 14, Χριστοδούλου 15,Ντομγκιονι 8, Γκοτζαραι 2, Ζώης 2,Ρασα 3, Λεγάκης, Βατικιώτης , Ζαφειρόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News