Μπάσκετ

Αρχίζει ξανά το μπάσκετ το επόμενο Σαββατοκύριακο

Παράταση στις μεταγραφές αποφάσισε η ΕΟΚ…

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ συνεδρίασε και επιβεβαίωσε την επανέναρξη όλων των διοργανώσεων που είχαν μετατεθεί λόγω κορωνοϊού. Οι αγωνιστικές που δεν είχαν διεξαχθεί στις 8-9/1 θα διεξαχθούν στις 22-23/1, ενώ από τις 18 Ιανουαρίου μπορούν να διεξάγονται αναβληθέντες αγώνες. Επίσης, αποφασίστηκε παράταση της μεταγραφικής περιόδου μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ. της ΕΟΚ συνεδρίασε σήμερα (13/1) και επιβεβαίωσε την επανέναρξη όλων των διοργανώσεων που είχαν μετατεθεί λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων που δεν είχαν διεξαχθεί στις 8-9/1 θα διεξαχθούν στις 22-23/1. Επίσης αρχής γενομένης από τις 18/1 μπορούν να διεξάγονται αναβληθέντες αγώνες, αλλά και φιλικοί αγώνες με διαιτητές και γραμματεία.

Θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των προγραμμάτων των αγώνων, αλλά και των πρωτοκόλλων που ισχύουν για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και τα οποία θα τηρούνται αυστηρά και θα ελέγχεται η εφαρμογή τους.

Στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε και η παράταση της μεταγραφικής περιόδου για χρονικό διάστημα ίσο με τη μετάθεση της αγωνιστικής δράσης, δηλαδή μέχρι τις 15/2".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια