ΑΕΚ με προβλήματα αλλά και ψυχή, κέρδισε τον Προμηθέα, μεγάλη νίκη του Απόλλωνα Πάτρας επί του ΠΑΟΚ

Μπάσκετ
ΑΕΚ με προβλήματα αλλά και ψυχή, κέρδισε τον Προμηθέα, μεγάλη νίκη του Απόλλωνα Πάτρας επί του ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο παιχνίδια έγιναν σήμερα για τη Basket League...

Με κατάθεση ψυχής-για άλλη μια φορά-αλλά και με τον Ανγκόλα να είναι ασταμάτητος, η ΑΕΚ επικράτησε 81-77 του Προμηθέα και πανηγύρισε τη 2η συνεχόμενη νίκη της στη Basket League (5-4).

Ο Κολομβιανός γκαρντ σταμάτησε στους 26 πόντους με 6/8 τρίποντα και μοίρασε 4 ασίστ, μεταξύ αυτών και την καθοριστική προς τον Χάμερ στην τελευταία επίθεση της ομάδας του. Άξιοι συμπαραστάτες του οι Κολόμ (19 πόντοι) και Φλιώνης (12 πόντοι, 6 ασίστ).

Από την άλλη, για τους Αχαιούς, που υποχώρησαν στο 6-3 και υπέστησαν την πρώτη ήττα τους με τον Ζούρο στον πάγκο, ξεχώρισαν οι Γκραντ (14 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και Μάιλς (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ).

* Nωρίτερα στην Πάτρα ο τοπικός Απόλλωνας λύγισε τον ΠΑΟΚ (95-91) και ανέβηκε στο 4-4.

Η ομάδα του Βετούλα είχε 17/35 τρίποντα (!) και μεγάλους πρωταγωνιστές τους Τσαλμπούρη (25 πόντοι, 6 ασίστ), Κόλεμαν (20 πόντοι) και Δίπλαρο (12 πόντοι, 6 ασίστ), με τον τελευταίο να πετυχαίνει 4/4 βολές στο φινάλε διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς υποχώρησαν στο 2-6 και παραμένουν δίχως εκτός έδρας νίκη στη Basket League. ΝτιΛέο (24 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και Λοβ ξεχώρισαν για τους φιλοξενούμενους, αν και ο δεύτερος αποδείχθηκε μοιραίος, αφού έκανε λάθος στην τελευταία επίθεση της ομάδας του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News