Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής στο Εργασιακό μπάσκετ

Μπάσκετ
Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής στο Εργασιακό μπάσκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περισσότεροι από 1000 αθλούμενοι- εργαζόμενοι αναμένεται να λάβουν μέρος…

Ένα από τα πιο επιτυχημένα εργασιακά τουρνουά που γίνονται στη χώρα είναι αυτό του μπάσκετ καθώς υπολογίζεται ότι και στο προσεχές που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο θα λάβουν μέρος 1000 αθλητές-εργαζόμενοι. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις δηλώσεις μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση:

«Ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ του ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, στα πλαίσια του προγράμματος εργασιακού αθλητισμού και στην προσπάθεια επανεκκίνησης της αθλητικής δραστηριότητας, προγραμματίζει τη διεξαγωγή του Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ 2022

Το τουρνουά αυτό είναι από τα μεγαλύτερα εργασιακά τουρνουά που διοργανώνονται από Ο.Τ.Α στη χώρα μας. Θα διεξαχθούν 330 αγώνες και προβλέπεται να συμμετέχουν 60 ομάδες εργαζομένων με 1.000 αθλητές –εργαζόμενους.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στα καλύτερα κλειστά γυμναστήρια της πόλης μας,

με ιατρική επίβλεψη και με επίσημους διαιτητές και κριτές .

Για την αρτιότερη οργάνωση και την καλύτερη διαχείριση του προγράμματος, κρίνεται απαραίτητη η ενημέρωση από μέρους σας, των παλαιών αλλά και νέων φορέων που θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα η πρόθεση συμμετοχής στο Τουρνουά, έως τις 10.12.2021.

Η συμμετοχή και η διεξαγωγή του τουρνουά θα γίνει με βάση τα επικαιροποιημένα πρωτόκολλα για την αποφυγή διασποράς του covid 19. Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδος στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις των θεατές όπως και τη συμμετοχή για τους αθλούμενους, απαιτείται υποχρεωτικά, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Ενημερώνουμε τις ενδιαφερόμενες ομάδες εργαζομένων-φορέων ότι το τουρνουά θα ξεκινήσει Ιανουάριο 2022.

Δηλώσεις και καταστάσεις συμμετοχής κατατίθενται μέχρι 7/ Ιανουαρίου 2022.

Σημείο κατάθεσης τα γραφεία του τμήματος αθλητισμού του .Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. στο Δ.Α.Π.Κ.Η. (κλειστό Πατελών)»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News