Οι πυλώνες δράσεων της ΕΚΑΣΚ Plus +

Μπάσκετ
Οι πυλώνες δράσεων της ΕΚΑΣΚ Plus +

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τέσσερις άξονες στοχευμένων περιβαλλοντικών δράσεων...

Τους τέσσερις βασικούς πυλώνες περιβαλλοντικών δράσεων που αφορούν στο αθλητικό σχέδιο της, παρουσίασε η ΕΚΑΣΚ Plus+, με στόχο να περιοριστούν οι ενέργειες που δημιουργούν προβλήματα στον ήδη επιβαρυμένο πλανήτη.

Η ΕΚΑΣΚ PLUS+ παρουσιάζει, σχηματικά, τους βασικούς άξονες του ειδικού αθλητικού σχεδίου περιβαλλοντικών δράσεων, το οποίο θα κινηθεί σε 4 βασικούς πυλώνες:

«Οργανισμός-Συμπράξεις- Ομάδες-Πόλεις». Κάθε πυλώνας περιλαμβάνει μια σειρά στοχευμένων ενεργειών μέσα από τις οποίες προωθείται: η μείωση του κλιματικού αποτυπώματος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και των κρητικών ομάδων μπάσκετ, η συνεργασία με περιβαλλοντικούς οργανισμούς και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, η ευαισθητοποίηση των πολιτών και κυρίως των αθλητών της Κρήτης σε περιβαλλοντικά ζητήματα.

Αυτός είναι ένας αγώνας που μπορούμε – και πρέπει – να κερδίσουμε για να περιορίσουμε την υπερθέρμανση του πλανήτη στους 1,5 βαθμούς Κελσίου και να αποφύγουμε να επιδεινώσουμε σημαντικά τον κίνδυνο ξηρασιών, πλημμυρών, ακραίας ζέστης και φυσικών καταστροφών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News