Euroleague: Συνεχίζεται ο κατήφορος για τον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ
Euroleague: Συνεχίζεται ο κατήφορος για τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηττήθηκε απο τη Ούνιξ Καζάν με 74-72

Ο Μάριο Χεζόνια επέστρεψε ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ , αλλά εκείνος που  «πλήγωσε»  τον Παναθηναϊκό ήταν ο Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος με το δικό του σουτ στα 19,7’’ πριν τη λήξη, έδωσε στην Ούνιξ τη νίκη (74-72), μέσα στο ΟΑΚΑ.

Ύστερα από ένα ματς που οι δύο ομάδες συμβάδιζαν  για 39', ο Γιώργος Παπαγιάννης που έκανε ρεκόρ καριέρας σε ριμπάουντ (14π., 17ρ.), έχασε το πολύτιμο τρίποντο της βραδιάς με το σκορ στο 72-72 και 31'' στο ρολόι.

Ο Λορένζο Μπράουν το καλάθι που αποδείχθηκε καλάθι (72-74), με τον Δημήτρη Πρίφτη να καλεί τάιμ άουτ. Το play που σχεδιάστηκε δεν βγήκε ποτέ, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου που μετρούσε 2/10 τρίποντα να παίρνει το σουτ του αγώνα πάνω στον Μάριο Χεζόνια. Η προσπάθεια του «Παπ» ήταν δύσκολη, δεν βρήκε στόχο και η Ούνικς «σφράγισε» το διπλό.

Στα ρηχά ο Κροάτης φόργουορντ με 9 πόντους και 4 ριμπάουντ, αποδοκιμάστηκε έντονα από όλο το γήπεδο και στο τέλος πανηγύρισε για την μεγάλη άμυνα που έβγαλε. DNP ο Γιόγκι Φέρελ, σε ένα βράδυ που βοήθησαν και ο Κέντρικ Πέρι (10π.) και ο Ντάριλ Μέικον (14π., 3ασ.).

Πηγή: Sport-fm

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News