Στον Λευκό Οίκο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Μπάσκετ
Στον Λευκό Οίκο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάζι με τους Μιλγουόκι Μπακς βρέθηκαν εκεί στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής συνάντησης του Προέδρου των ΗΠΑ με τους πρωταθλητές του ΝΒΑ.

Στον Λευκό Οίκο, όπως ήταν προγραμματισμένο, βρίσκονται αυτή την ώρα Γιάννης, Θανάσης Αντετοκούνμπο και σύσσωμοι οι Μπακς, προκειμένου να τους τιμήσει ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρυσι!

Τέσσερις μήνες μετά τη θριαμβευτική κατάκτηση του τίτλου, τα «ελάφια» έχουν ταξιδέψει από χθες (7/11) στην αμερικανική πρωτεύουσα για το ματς με τους Γουίζαρντς, από τους οποίους έχασαν, θυμίζουμε, 101-94, και επί τη ευκαιρία δίνουν σήμερα το «παρών» στην αμερικανική κατοικία.

Το ΝΒΑ, μάλιστα, έχει ανεβάσει βίντεο από την άφιξη του Γιάννη στον Λευκό Οίκο, με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά: «Από τα Σεπόλια στο οβάλ γραφείο, είναι απίστευτο, πραγματικά απίστευτο, το ότι βρίσκομαι εδώ και θα γνωρίσω τον Αμερικανό πρόεδρο. Είμαι ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία, είναι μια μαγική εμπειρία και ελπίζω να αποτελέσει παράδειγμα για τον υπόλοιπο κόσμο ότι μπορεί να πραγματοποιήσει τα όνειρά του»!

Να σημειωθεί πως τελευταία επίσκεψη ομάδας στον Λευκό Οίκο χρονολογείται πίσω στο 2016, όταν είχαν βρεθεί εκεί οι πρωταθλητές Κλίβελαντ Καβαλίερς, επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα.

Πηγή: twiter milwaukee Bucs

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News