O μπασκετικός Εργοτέλης στην ΚΡΗΤΗ TV: Το Κύπελλο είναι μόνο η αρχή...

Μπάσκετ
O μπασκετικός Εργοτέλης στην ΚΡΗΤΗ TV: Το Κύπελλο είναι μόνο η αρχή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε τι είπαν στην κάμερα Βαγγέλης Γιαννουλάκης, Γιάννης Βισκαδουράκης και Μενέλαος Κουμάκης...

Το Κύπελλο της ΕΚΑΣΚ έγινε...ετήσια συνήθεια και υποχρέωση για τον μπασκετικό Εργοτέλη που δεν...μπορούσε να αρνηθεί και φέτος άλλο ένα τρόπαιο. Ο πρόεδρος του τμήματος Βαγγέλης Γιαννουλάκης, ο προπονητής Γιάννης Βισκαδουράκης και ο αθλητής Μενέλαος Κουμάκης μίλησαν απόψε στην ΚΡΗΤΗ TV για την κατάκτηση και του φετινού Κυπέλλου και τα όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης στα Δυο Αοράκια...

"Ευτυχώς φέτος δεν είχα το περυσινό θέμα υγείας και ήμουν εκεί! Ευχαριστώ τα παιδιά αλλά σε αυτούς ανήκει η επιτυχία! Εύχομαι να γίνουν ακομα καλύτεροι όλοι στη συνέχεια", λέει ο κ. Γιαννουλάκης με τον κόουτς Βισκαδουράκη να προσθέτει: "Του το αφιερώνουμε του προέδρου και ήταν χαρά που τον είχαμε κοντά μας! Μπράβο και στα παιδιά του Δειλινού για την προσπάθεια που έκαναν στον τελικό!"

"Σίγουρα είναι σημαντικό να παίρνουμε τρόπαια και βέβαια για τον πρόεδρο", πρόσθεσε ο Κουμάκης ενώ τόσο ο αθλητής όσο και ο προπονητής συμφώνησαν πως "η εύκολη παραμονή θα είναι ο βασικός στόχος στο νέο πρωτάθλημα"...

                                                  "Τα πολλά ταξίδια είναι μειονέκτημα"

"Παίζουμε σε πρωτάθλημα που βγαίνει ένας και πέφτουν δύο. Αλλα το μειονέκτημα μας είναι πως παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα που έχουμε πάρα πολλά ταξίδια με το πλοίο και χιλιόμετρα μέσα στην Πελοπόννησο και ένα ταξίδι επιπλέον στη Ρόδο", σχολίασε ακόμα ο Βαγγέλης Γιαννουλάκης που τόνισε πως "οι ακαδημίες του Εργοτέλη έχουν καλούς προπονητές και θέλουν να βγάλουν και φιλάθλους του συλλόγου μέσα από τη λειτουργία τους", ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Γ.Σ. Εργοτέλη για τη στήριξή του.

* Η σχετική τοποθέτηση του προέδρου του Γ.Σ. Εργοτέλη Γιώργου Στειακάκη ήταν η εξής: "Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του ΕΡΓΟΤΕΛΗ για την κατάκτηση του κυπέλου Κρήτης. Συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές αλλά και φιλάθλους για την επιτυχία τους.

Όμως θα πρέπει να αποδώσω τα εύσημα ξεχωριστά στη διοίκηση του τμήματος και ιδίως στον Βαγγέλη και την Βαγγελιώ Γιαννουλακη για την αφοσίωση τους και την συνολική δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια, από τα τμήματα ακαδημιών μέχρι τη μεγάλη ομάδα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News