Φίλοι Εργοτέλη "Alternatives": Στον 21ο αιώνα η διοίκηση του ΕΑΚΗ δεν είχε...τρίτο ταμπλό στο Λίντο

Μπάσκετ
Φίλοι Εργοτέλη "Alternatives": Στον 21ο αιώνα η διοίκηση του ΕΑΚΗ δεν είχε...τρίτο ταμπλό στο Λίντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση με αφορμή το ταμπλό που έσπασε στην προθέρμανση του τελικού Κυπέλλου ΕΚΑΣΚ και έφερε αναβολή...
Με μια ιδιαίτερα καυστική νακοίνωση οι φίλοι του Εργοτέλη  "Alternatives" περνάνε στην αντεπίθεση για το γεγονός ότι η διοίκηση του ΕΑΚΗ ζητάει από τον ηρακλειώτικο σύλλογο να πληρώσει το σπασμένο ταμπλό στο Λίντο ενώ δεν  υπήρχε στο κλειστό εναλλακτικό για τη διεξαγωγή του τελικού της ΕΚΑΣΚ την περασμένη Κυριακή...Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η διορισμένη διοίκηση του ΕΑΚΗ, από τον "δεν ξέρω, δεν είδα" Αυγενακη, ζητάει από τον ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ να πληρώσει 1000 ευρώ για αντικατάσταση του ταμπλό, επειδή κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης του τελικού κυπέλλου μπάσκετ της ΕΚΑΣΚ, αθλητής δοκίμασε ένα κάρφωμα και αυτό έσπασε. Αντί η διοίκηση του ΕΑΚΗ να απολογηθεί που τον 21ο αιώνα, δεν φρόντισε στο γήπεδο που διαχειρίζεται να υπάρχει τρίτο ταμπλό, που το ταμπλό (θα ήταν από τα καλά) έγινε ρύζια με ένα κάρφωμα, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των αθλητών, ζητάει και τα ρέστα. Σε λίγο θα ζητήσει και από τους αθλητές του σταδίου Ελευθερίας να αλλάξουν το νέο ξεριζωμένο ταρτάν, επειδή οι αθλητές έτρεχαν πάνω σε αυτό. Ή θα ζητήσει από τους γονείς των αθλητών του κολυμβητηρίου να φέρουν από το σπίτι τους στέγαστρα για να μην βρέχονται. Ντροπή! Από τώρα και στο εξής, μόνο "φάβες" τα σουτ, μόνο πετώντας το τρέξιμο στο κουλουάρ και μόνο με ήλιο θα κολυμπάτε. Αλλιώς πληρώνετε!
Μην σκεφτεί ποτέ κανένας να ξανάρθει στις γιορτές μας για φωτογραφίες και λεζάντες. Ευπρόσδεκτοι είναι μόνο όσοι νοιάζονται πραγματικά για τον τοπικό αθλητισμό.
-ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ- ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ!"
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News