Ξεκινάει σήμερα το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”

Μπάσκετ
Ξεκινάει σήμερα το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Ρόδο για το Κύπελλο ο Ολυμπιακός

Το ΟΑΚΑ θα φορέσει τα γιορτινά του σήμερα (18/9), αφού ξεκινάει το 3ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" με οικοδεσπότη τον Παναθηναϊκό και την συμμετοχή της Αναντολού Εφές, της Παρτιζάν και της Ουλμ.

Οι "πράσινοι" έχουν ήδη ανακοινώσει πως έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια, σε ένα τουρνουά επιπέδου EuroLeague, στο οποίο θα τιμηθεί ο εμβληματικός παράγοντας της ομάδας.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο παιχνίδια, με την Αναντολού Εφές να αντιμετωπίζει την Ουλμ και τον Παναθηναϊκό την Παρτιζάν (20:00, ΕΡΤ2 και LIVE από το SPORT24) στους δύο ημιτελικούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος":

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

17.00: Αναντολού Εφές – Ουλμ (ΕΡΤ 3)

20.00: Παναθηναϊκός – Παρτιζάν (ΕΡΤ 2)

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

17.00: Μικρός Τελικός (ΕΡΤ 3)

20.00: Τελικός (ΕΡΤ 2)

Ώρα Κυπέλλου, ώρα Ολυμπιακού

Η σημερινή μέρα είναι ιστορική, αφού ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις ελληνικές διοργανώσεις έπειτα από δύο σεζόν. Έχοντας περάσει μία διετία που στο παρκέ παρατασσόταν η αναπτυξιακή ομάδα του συλλόγου, ο Ολυμπιακός Β', οι "ερυθρόλευκοι" θα αγωνιστούν με την κανονική τους σύνθεση, αντιμετωπίζοντας τον Κολοσσό (19:00) στην Ρόδο για την 1η αγωνιστική της Β' Φάσης.

Οι "ερυθρόλευκοι", που έτυχαν αποθεωτικής υποδοχής όταν έφτασαν χθες (17/9) στην Ρόδο, είδαν και τον Γιώργο Πρίντεζη να ταξιδεύει κανονικά με την αποστολή.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, η Λάρισα υποδέχεται τον Άρη. Ο αγώνας θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι των Λαρισαίων στο youtube.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

17.00 Λάρισα-Άρης

19.00 Κολοσσός Ρ.- Ολυμπιακός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News