Απέκτησε νέα μέλη ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ

Μπάσκετ
Απέκτησε νέα μέλη ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την πρόσφατη Σχολή Διαιτησίας…

Aυξήθηκε ο αριθμός των Διαιτητών-Μελών του Συνδέσμου Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, όπως προέκυψε με την πρόσφατη περάτωση της Σχολής Διαιτησίας που διενεργήθηκε το διάστημα Οκτωβρίου 2020 - Ιουλίου 2021 σε όλη την Κρήτη, κάτω από αντίξοες και δύσκολες συνθήκες λόγω των δυσμενών υγειονομικών συνθηκών που επικρατούσαν σε ολόκληρη την χώρα.

Όπως έγινε γνωστό από τον ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. το σύνολο των νέων Διαιτητών οι οποίοι πέρασαν επιτυχώς τις γραπτές εξετάσεις και τις αγωνιστικές δοκιμασίες που έγιναν την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021 στο Ηράκλειο, υπό την αιγίδα της Ο.Δ.Κ.Ε και την επίβλεψη του καθηγητή Διαιτησίας και Προέδρου του Συνδέσμου κου Μαχαιριανάκη Μιχαήλ, είναι οι εξής:

1. ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΜΑΡΙΑ

2. ΒΑΓΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

3. ΛΙΤΣΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

4. ΜΠΟΪΕΡ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ

5. ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

6. ΡΩΜΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

7. ΣΑΪΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

«Ο Σύνδεσμος συγχαίρει θερμά τους παραπάνω δόκιμους Διαιτητές και δηλώνει αρωγός σε όλους όσους επιθυμούν να προσφέρουν με αφοσίωση, συνέπεια και επιμονή στον χώρο της διαιτησίας.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας που συνετέλεσαν, με κάθε τρόπο, στην επιτυχή διοργάνωση και ολοκλήρωση της σχολής, προσφέροντας πολύτιμο χρόνο και εμπειρία τόσο για τα θεωρητικά όσο και τα πρακτικά μαθήματα που έγιναν.

Παρόμοιες προσφορές έχουν φέρει τον ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. στις πρώτες θέσεις μεταξύ των

Συνδέσμων της ΟΔΚΕ, γεγονός για το οποίο η περηφάνια αλλά και η συνακόλουθη

ευθύνη είναι μεγάλη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News