Μπάσκετ

Η ANEK Lines και η Blue Star Ferries στο πλευρό του κρητικού μπάσκετ

Για 9η συνεχόμενη χρονιά οι δύο ακτοπλοϊκές εταιρίες στηρίζουν το άθλημα στο νησί…

Για μία ακόμη αγωνιστική σεζόν οι ANEK Lines και η Blue Star Ferries θα βρίσκονται δίπλα στο κρητικό μπάσκετ στηρίζοντας την προσπάθεια των αθλητών-τριών του νησιού, καλύπτοντας τις μετακινήσεις τους από και προς την Κρήτη. Αναλυτικά όπως γίνεται γνωστό από την ΕΚΑΣΚ:

«Για ένατη συνεχόμενη χρονιά οι ANEK LINES - BLUE STAR FERRIES στέκονται στο πλευρό του Κρητικού Μπάσκετ και της ΕΚΑΣΚ.
Οι δύο μεγάλες Ακτοπλοϊκές Εταιρείες συνεχίζουν να είναι αρωγοί στην προσπάθεια των ομάδων μπάσκετ από την Κρήτη, παρέχοντας δωρεάν όλες τις μετακινήσεις τους, από και προς το νησί της Κρήτης.
Κοινός γνώμονας των δυο πλευρών είναι η ανάπτυξη του αθλήματος και η ανάδειξη ταλέντων στις δύσκολες μέρες που περνάει η κοινωνία μας. Οι ANEK LINES - BLUE STAR FERRIES όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν τις αναπτυξιακές προσπάθειες της ΕΚΑΣΚ και βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών από την Κρήτη, που δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στα πανελλήνια πρωταθλήματα και στις εθνικές ομάδες. Ως εκ τούτου, το αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής ενισχύει τον αθλητισμό τόσο σε τοπικό όσο και εθνικό επίπεδο, μέσω της προώθησης και ανάδειξης ανερχόμενων αθλητών από το νησί της Κρήτης.
Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι χωρίς την υποστήριξη της ΑΝΕΚ LINES και της BLUE STAR FERRIES το μπάσκετ της Κρήτης δεν θα είχε την ανάπτυξη και τις επιτυχίες που σημειώνει τα τελευταία χρόνια. Μια προσπάθεια που θα συνεχιστεί και για τα επόμενα χρόνια με στόχο το μπάσκετ να παραμείνει το κορυφαίο άθλημα στο νησί.
Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία τη νέα αγωνιστική περίοδο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια