Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού εναντίον της ομάδας του Πιτίνο

Μπάσκετ
Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού εναντίον της ομάδας του Πιτίνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε 73-66 του κολεγίου Αϊόνα…

Ο Παναθηναϊκός έδωσε το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν κόντρα στο κολέγιο Αϊόνα, όπου είναι προπονητής ο Ρικ Πιτίνο. Ο Δημήτρης Πρίφτης είδε για πρώτη φορά τους παίκτες του και ιδιαίτερα τις νέες μεταγραφές, με τους πράσινους να επικρατούν 73-66.

Το Αϊόνα έκλεισε την πρώτη περίοδο έχοντας προβάδισμα 17-20. Οι πράσινοι στη δεύτερο περίοδο κατάφεραν να περάσουν μπροστά, όμως η ομάδα του Πιτίνο μπόρεσε να κλείσει το ημίχρονο μπροστά στο σκορ.

Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού εναντίον της ομάδας του Πιτίνο Επικράτησε 73-66 του κολεγίου Αϊόνα… Ο Παναθηναϊκός έδωσε το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν κόντρα στο κολέγιο Αϊόνα, όπου είναι προπονητής ο Ρικ Πιτίνο. Ο Δημήτρης Πρίφτης είδε για πρώτη φορά τους παίκτες του και ιδιαίτερα τις νέες μεταγραφές, με τους πράσινους να επικρατούν 73-66. Το Αϊόνα έκλεισε την πρώτη περίοδο έχοντας προβάδισμα 17-20. Οι πράσινοι στη δεύτερο περίοδο κατάφεραν να περάσουν μπροστά, όμως η ομάδα του Πιτίνο μπόρεσε να κλείσει το ημίχρονο μπροστά στο σκορ.

Πηγή: sport24.gr

Photo paobc

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News