Ανανέωσε ο Μπουμπάρης, επέστρεψε ο Μαχαιριανάκης στον Εργοτέλη

Μπάσκετ
Ανανέωσε ο Μπουμπάρης, επέστρεψε ο Μαχαιριανάκης στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δύο σημαντικές κινήσεις συνεχίζεται το “χτίσιμο” της ομάδας των "κιτρινόμαυρων"..

Σε μία ανανέωση και μία επιστροφή στο ρόστερ προχώρησε η ομάδα μπάσκετ του Εργοτέλη. Ο Λεωνίδας Μπουμπάρης συμφώνησε να παραμείνει στο δυναμικό των «κιτρινόμαυρων» ενώ στο δυναμικό της ομάδας επιστρέφει ο Βαγγέλης Μαχαιριανάκης.

«Στον Εργοτέλη θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά ο Λεωνίδας Μπουμπάρης, ενώ στην ομάδα που ανδρώθηκε επέστρεψε και ο Βαγγέλης Μαχαιριανάκης.

Με δύο σημαντικές κινήσεις συνεχίζεται το “χτίσιμο” της ομάδας μπάσκετ του Εργοτέλη για τη νέα αγωνιστική χρονιά, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Σύλλογο ο Λεωνίδας Μπουμπάρης, ενώ με τα κιτρινόμαυρα θα αγωνίζεται και πάλι ο διεθνής Βαγγέλης Μαχαιριανάκης.

Ο Λεωνίδας Μπουμπάρης είναι 25 ετών έχει ύψος 2,06 και αγωνίζεται ως σέντερ. Την περασμένη αγωνιστική χρονιά γύρισε στον Εργοτέλη μετά από πέντε χρόνια και θητεία σε Δειλινό, ΒΑΟΛ Χίου και ΟΦΗ.

Ο Βαγγέλης Μαχαιριανάκης είναι 22 ετών έχει ύψος 1,96 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Είναι γέννημα θρέμμα του Εργοτέλη καθώς ξεκίνησε από την Ακαδημία του Συλλόγου φτάνοντας μέχρι τις “μικρές” Εθνικές μας ομάδες.

Την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής με την Ευκαρπία, ενώ πριν ήταν για δυο χρόνια παίκτης του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Βαγγέλη και Λεωνίδα καλή χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News