ΟΦΗ: Σταμάτησε το μπάσκετ ο Αλέξης Πετράκης

Μπάσκετ
ΟΦΗ: Σταμάτησε το μπάσκετ ο Αλέξης Πετράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλη συγκίνηση η αποχώρησή του από την ενεργό δράση στην ομάδα που ανδρώθηκε

Ένα παιδί από τις ακαδημίες του ΟΦΗ, που έγινε «σημαιοφόρος» για το μπάσκετ του νησιού αλλά και του κρητικού συλλόγου, ο Αλέξης Πετράκης, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του έπειτα από 18 χρόνια.

Η συγκίνηση για τον Αλέξη του ΟΦΗ είναι μεγάλη! Πρόκειται για ένα παιδί που ξεκίνησε από τα γεννοφάσκια του το μπάσκετ το 1996 στα ανοιχτά γηπεδάκια της Εφόδου και τώρα ένας εκ των αρχηγών της ομάδας κλείνει την πορεία του εκεί όπου την ξεκίνησε, στο σπίτι του.

Σύσσωμη η επιτροπή μπάσκετ εύχεται ολόψυχα στον Αλέξη Πετράκη καλή συνέχεια στην πορεία του, λέγοντάς του «το σπίτι σου θα είναι πάντα εδώ και οι πόρτες του θα είναι ανοιχτές!». Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ, Συμεών Καμπάκας, αναφέρει τα εξής:  

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα ως διοίκηση μπάσκετ του ΟΦΗ που καταφέραμε να φέρουμε πριν χρόνια τον Αλέξη πίσω στην ομάδα που ξεκίνησε και πλέον να ολοκληρώνει σ’ αυτή την ομάδα την μπασκετική του καριέρα. Ο Αλέξης είναι μεγάλο κεφάλαιο για το κρητικό μπάσκετ και όχι μόνο. Χαρήκαμε πάρα πολύ που συνεργαστήκαμε με ένα τόσο καλό παιδί έναν τόσο καλό χαρακτήρα και γνωστή του μπάσκετ. Σαν Συμεών του εύχομαι τα καλύτερα στην συνέχεια της πορείας του. Το σωματείο μας θα έχει πάντα ανοιχτή την πόρτα του για τον Αλέξη και για παιδιά σαν τον Αλέξη!»

H ανακοίνωση του Ερ.ΟΦΗ

Με αφορμή την δημόσια τοποθέτηση του αθλητή μπάσκετ του ΟΦΗ Αλέξανδρου Πετράκη, ότι κρεμάει τα παπούτσια του, σε ηλικία 34 ετών, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με ανακοίνωσή του «θα ήθελε να ευχαριστήσει τον αθλητή, για την προσφορά του και το ήθος του, στα χρόνια που αγωνίστηκε στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου μας. Αν η απόφαση του, είναι οριστική και αμετάκλητη, θα θέλαμε να του ευχηθούμε καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία, σε ότι σχεδιάζει να κάνει, από εδώ και πέρα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News