Καλαϊτζάκης: «Θα μάθω πολλά από τον Γιάννη» (videos)

Μπάσκετ
Καλαϊτζάκης: «Θα μάθω πολλά από τον Γιάννη» (videos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δηλώσεις του νεαρού γκαρντ μετά το ντεμπούτο με τους Μιλγουόκι Μπακς

Το όνειρό του ζει στους πρωταθλητές του NBA ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Ο νεαρός γκαρντ έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς στο Summer League, αφήνοντας καλές εντυπώσεις, παρά την ήττα από τους Μπρούκλιν Νετς.

Ο Καλαϊτζάκης έδειξε ωριμότητα και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 12 πόντους με 3/5 δίποντα, 0/1 τρίποντα, 6/7 βολές, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη σε 19 λεπτά συμμετοχής, δείχνοντας αν μη τι άλλο ότι δεν φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες.

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο Έλληνας άσος στάθηκε στην ευκαιρία που έχει να μάθει πολλά από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους υπόλοιπους παίκτες των «ελαφιών».

«Θα τα δίνω όλα στην προπόνηση και όποτε ο προπονητής φωνάζει το όνομα μου θα είμαι έτοιμος. Μόλις χθες έκανα την πρώτη μου προπόνηση.

Δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά μου, θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα. Θα μάθω πολλά από τον Γιάννη και τους άλλους παίκτες. Στο τέλος της σεζόν θα είμαι ένας διαφορετικός παίκτης», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News