Άρωμα… NBA: Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης χαλάρωσε στη Λατσίδα πριν «πετάξει» για τους Μπακς!

Κρήτη
Άρωμα… NBA: Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης χαλάρωσε στη Λατσίδα πριν «πετάξει» για τους Μπακς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κινητό του Ηρακλειώτη άσου και της οικογένειας του είχε πάρει… φωτιά

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης ετοιμάζεται να ζήσει το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής του, με την παρουσία του στο μαγικό κόσμο του NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Τα «ελάφια» ενημέρωσαν ότι θα ενεργοποιήσουν την μετακίνηση του και σύντομα θα μπει στην… παρέα των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ο Ηρακλειώτης γκαρντ που το επόμενο διάστημα θα ενσωματωθεί στους πρωταθλητές του NBA, περνάει στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια του στην αγαπημένη του Κρήτη.

Χθες, βρέθηκε στην ταβέρνα «Μηλιαράς» στη Λατσίδα, όπου μαζί με τους γονείς του, τον αδερφό του Παναγιώτη, συγγενείς και φίλους, πέρασαν μια όμορφη βραδιά.

Οι εξελίξεις με τους Μπακς μία ημέρα νωρίτερα, έφεραν φυσικά τον Γιώργο Καλαϊτζάκη στο επίκεντρο, καθώς οι περισσότεροι θαμώνες ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφία μαζί του.

Ο ταλαντούχος άσος, μετρημένος και σοβαρός με το ήθος που τον χαρακτηρίζει δεν αρνήθηκε, ενώ τα χαμόγελα και οι ευχές έδιναν και έπαιρναν.

Τα τηλέφωνα του ίδιου και της οικογένειας του είχαν πάρει… φωτιά, για τα συγχαρητήρια και ο πατέρας του, Βαγγέλης είχε φυσικά κάθε λόγο να είναι περήφανος.

Άλλωστε και ο ίδιος ήταν επί σειρά ετών στο μπάσκετ, υπηρετώντας και το «Ηράκλειο» τις εποχές της Α1 ως τιμ μάνατζερ της ομάδας και κοντινός συνεργάτης του Μανόλη Παπακαλιάτη.

Οι δίδυμοι γιοι του, Γιώργος και Παναγιώτης πήραν το… μικρόβιο του αθλήματος και διαπρέπουν, με τον πρώτο να κάνει το μεγάλο άλμα για το NBA.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας έστειλε το «μήνυμα» στο κλείσιμο της βραδιάς: «Θα κάνετε τρομερή ελληνική παρέα με τους Αντετοκούνμπο στο NBA. Θα σας παρακολουθούμε και θα χαιρόμαστε».

Φωτογραφίες-βίντεο: Λυδία Σαχίνη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News