Αντετοκούνμπο: Τέλη Ιουλίου θα επιστρέψει στην Ελλάδα

Μπάσκετ
Αντετοκούνμπο: Τέλη Ιουλίου θα επιστρέψει στην Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναβάλλεται για λίγες ημέρες το ταξίδι του πρωταθλητή NBA από την Αμερική

Μπορεί να περιμέναμε σήμερα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα, ωστόσο η άφιξη του Έλληνα πρωταθλητή του ΝΒΑ και MVP των τελικών θα καθυστερήσει για λίγες ακόμη μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Greek Freak αναμένεται κάποια μετά τα μέσα της άλλης εβδομάδας μαζί με τον αδελφό (που ακόμη βρίσκεται στο πρωτόκολλο του κορονοϊού και δεν μπορεί να ταξιδέψει) για να επισκεφθεί φίλους και να πάει στις παλιές του γειτονιές, κάνοντας πράγματα που του έχουν λείψει.

Κατά συνέπεια, θα παραμείνει για λίγο ακόμη διάστημα στο Μιλγουόκι για να κάνει θεραπείες και να φροντίσει το σώμα του και ειδικότερα το ταλαιπωρημένο του πόδι, μετά από τον τραυματισμό στο γόνατο στο Game 4 των τελικών της Ανατολής κόντρα στους Χοκς.

Ο Αντετοκούνμπο αναμένεται να επιστρέψει στην Αμερική κάποια στιγμή στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου (μετά το ολιγοήμερο ταξίδι στην Ελλάδα), γιατί μέσα στον μήνα η σύντροφός του Μαράϊα, θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο αγοράκι τους.

Το μεγάλο διάστημα που θα μείνει στην Ελλάδα, τοποθετείται μέσα στον Σεπτέμβρη, όπου θα κάνει τις διακοπές του, θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις εμπορικές συμφωνίες και το αργότερο στις αρχές Οκτώβρη θα είναι πίσω στο Μιλγουόκι για το training camp των Μπακς.

Πηγή www.gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News