Τρεις τραυματίες στο Μιλγουόκι από πυροβολισμούς

Μπάσκετ
Τρεις τραυματίες στο Μιλγουόκι από πυροβολισμούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πανηγυρισμοί για το πρωτάθλημα των Μπακς είχαν και… παράπλευρες απώλειες

Από το 1971 είχαν να γιορτάσουν στο Μιλγουόκι την κατάκτηση ενός τίτλου στο ΝΒΑ και στα πανηγύρια για το 4-2 των Μπακς στους Τελικούς με τους Σανς η κατάσταση ήταν ξέφρενη. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που τρία άτομα κατέληξαν στο νοσοκομείο από σφαίρες που δέχθηκαν στους δρόμους της πόλης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε στον τοπικό Τύπο η Αστυνομία, χτυπήθηκαν μια 19χρονη, ένας 23χρονος και ένας 32χρονος χωρίς ευτυχώς να τεθεί σε κίνδυνο η ζωή τους. Ωστόσο έπρεπε να διακομιστούν σε κλινικές για να τεθούν υπό ιατρική παρακολούθηση.

Σχετικά με τις συνθήκες των αιματηρών συμβάντων, ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπαίτιων. Εκτιμάται ότι οι συνολικοί πυροβολισμοί σε δύο διαφορετικά σημεία ήταν τουλάχιστον δώδεκα. Όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες και δημοσιογράφοι που κάλυπταν τα επινίκια, κάποια στιγμή η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Κυκλοφορεί μάλιστα video από τη στιγμή που κάποιος ακούγεται πυροβολεί στη Water Street, μία από τις πλέον εμπορικές οδούς της πόλης και κοντά στην πλατεία Deer District, όπου στη διάρκεια του Game 6 των Τελικών είχαν συγκεντρωθεί περισσότερα από 65.000 άτομα για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των συμπαικτών του.

Αστυνομικοί που περιπολούσαν στους δρόμους προχώρησαν σε συλλήψεις, δίχως να έχει διευκρινιστεί ως τώρα αν αυτές σχετίζονται με τους πυροβολισμούς ή άλλες παραβατικές συμπεριφορές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News