To πήρε… μόνος του ο Αντετοκούνμπο, πρωταθλητής NBA με τους Μπακς!

Μπάσκετ
To πήρε… μόνος του ο Αντετοκούνμπο, πρωταθλητής NBA με τους Μπακς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξωπραγματικός ο Γιάννης με 50 πόντους οδήγησε τους Μπακς στον τίτλο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πρωταθλητής στο NBA! Mε μια εξωπραγματική εμφάνιση, η κορυφαία που έχει γίνει ποτέ από αθλητή σε τελικούς, οδήγησε τους Μπακς στη νίκη με 105-98 επί των Φίνιξ Σανς και το Μιλγουόκι επέστρεψε στην κορυφή για πρώτη φορά μετά το 1971.

Ο Αντετοκούνμπο ουσιαστικά το… πήρε μόνος του με 50 πόντους και μάλιστα στην Τρίτη περίοδο σημείωσε 20, κάτι που έχει κάνει μόνο ο θρύλος Μάικλ Τζόρνταν! Το πρώτο δαχτυλίδι είναι πλέον στα χέρια του Γιάννη, ο οποίος για άλλη μια φορά έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες με τα επιτεύγματά του.

Οι Μπακς ξεκίνησαν τη σειρά με δύο ήττες από τους Σανς αλλά στη συνέχεια έκαναν τέσσερις συνεχόμενες νίκες, πήραν τη σειρά με 4-2 και το... Bucks in Six έγινε πράξη!

Ο Greek Freak ήταν απλά ασταμάτητος και καθοριστικός και στις δύο πλευρές του παρκέ. Είχε 50 πόντους με 15/22 δίποντα και 1/3 τρίποντα, έβαλε και τις βολές (17/19) και συμπλήρωσε τη στατιστική του με 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 5 τάπες.

Αποθέωση από 20.000 θεατές στο Fiserv Forum και τους τριπλάσιους έξω από το γήπεδο, αλλά και υπόκλιση από όλο τον κόσμο στον 26χρονο σούπερ σταρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News