Μπάσκετ

Το «Ηράκλειο» λέει το τελευταίο αντίο στο Νίκο Παύλου

Στην κηδεία του θα παραστούν οι Γιώργος Μακράκης, Τάσος Κανταρτζής και Χρήστος Χαρίσης

Ο Νίκος Παύλου ήταν ένας προπονητής που άφησε το στίγμα του στο κρητικό μπάσκετ και στην ομάδα του Ηράκλειο ΟΑΑ, που πενθεί για το θάνατο ενός σπουδαίου ανθρώπου.

Το Ηράκλειο ΟΑΑ απευθύνει το δικό του τελευταίο αντίο στο Νίκο Παύλου ενώ στην κηδεία του θα παραστούν ο τότε συνεργάτης του και νυν προπονητής της ομάδας μπάσκετ, Γιώργος Μακράκης, όπως και παίκτες εκείνης της περιόδου, όπως ο Τάσος Κανταρτζής και ο Χρήστος Χαρίσης. Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

«Φτωχότερο το Ελληνικό Μπάσκετ αφού έχασε τον καταξιωμένο προπονητή Νίκο Παύλου. Ο έμπειρος προπονητής είχε συνδέσει το όνομά του με το Ηράκλειο, όντας προπονητής για τέσσερα ολόκληρα χρόνια όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Α' Εθνική κατηγορία.

Ο Νίκος Παύλου ήταν επιλογή του Μανώλη Παπακαλιάτη, προέδρου της αξέχαστης εκείνης εποχής. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι είχε βοηθό του για τρία χρόνια τον προπονητή μας Γιώργο Μακράκη.
Τον Όμιλο θα εκπροσωπήσουν στην κηδεία του, που θα γίνει την Τρίτη 20 Ιουλίου ο προπονητής μας Γιώργος Μακράκης και παίκτες εκείνης της περιόδου, όπως ο Τάσος Κανταρτζής και ο Χρήστος Χαρίσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά στην οικογένεια του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια