Οι Αετοί Κρήτης «πετούν» με τη στήριξη της Περιφέρειας!

Μπάσκετ
Οι Αετοί Κρήτης «πετούν» με τη στήριξη της Περιφέρειας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλά στον Παγκρήτιο Αθλητικό Σύλλογο Κινητικά Αναπήρων και Παραπληγικών «Αετοί Κρήτης»

Με τον πρόεδρο και αθλητές του Παγκρητίου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων και Παραπληγικών «Αετοί Κρήτης», συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης που επισκέφθηκε την ομάδα κατά την προπόνησή της στο κλειστό γυμναστήριο στη Σούδα Χανίων.

Στο πλαίσιο της συνάντησης που έγινε με αφορμή την χορήγηση από την Περιφέρεια Κρήτης στο Σύλλογο, αγωνιστικών αμαξιδίων για τους αθλητές, ο Στ. Αρναουτάκης επεσήμανε πως η Περιφέρεια Κρήτης στο στρατηγικό της σχεδιασμό για τον αθλητισμό, εκτός από τη διοργάνωση αθλητικών διοργανώσεων έχει εντάξει την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού και τη στήριξη ομάδων και αθλητικών σωματείων. «Με την προμήθεια ειδικού εξοπλισμού για την ομάδα "Αετοί Κρήτης" στέλνουμε ένα δυνατό μήνυμα. Ότι ο αθλητισμός είναι στάση ζωής, ότι δίνει δύναμη για έναν διαρκή αγώνα, ακόμα και αν αυτός διεξάγεται σε συνθήκες ιδιαίτερες και δύσκολες», τόνισε.

Στη συνάντηση παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χανίων Στέλιος Μιχαηλάκης και οι αθλητές του συλλόγου Φώντας Μαραβέλιας, Νίκος Γκιζίλης και Γιάννης Κοκολάκης, καθώς και ο Πρόεδρος και ενεργός αθλητής Γιώργος Σκορδύλης.

«Ευελπιστούμε να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερα τμήματα με την στήριξη του κ. Αρναουτάκη και της Περιφέρειας Κρήτης γιατί μαζί θα συνεχίσουμε το αθλητικό και το κοινωνικό έργο μας και ως Σωματείο ευχαριστούμε για την στήριξη», δήλωσε. Παράλληλα παρουσιάζοντας την ιστορική διαδρομή του Συλλόγου επεσήμανε πως στόχος του Σωματείου είναι να διαδώσει «την εμπειρία του αθλητισμού στα άτομα με κινητικές δυσκολίες αλλά και τις μοναδικές εμπειρίες που θα βιώσουν βγαίνοντας από τα σπίτια τους δοκιμάζοντας νέες δεξιότητες».

Να σημειωθεί πως ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1993 κι έχει καταγράψει αρκετές διακρίσεις Αθλητών. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ενεργά τμήματα στο Στίβο, την Κολύμβηση, τη Σκοποβολή και στο Μπάσκετ με Αμαξίδιο. Αλλά με το νέο αθλητικό νόμο, το Σωματείο ενσωμάτωσε όλα τα Παραολυμπιακά αθλήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News