Για το προβάδισμα στο 5ο παιχνίδι οι Μπακς

Μπάσκετ
Για το προβάδισμα στο 5ο παιχνίδι οι Μπακς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχοντας ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2 απέναντι στους Σανς

Oι Μπακς έκαναν τη δουλειά τους στο Μιλγουόκι, ισοφάρισαν σε 2-2 τη σειρά των NBA Finals απέναντι στους Σανς και πλέον ταξιδεύουν και πάλι πίσω στην κόλαση της Αριζόνα για να αντιμετωπίσουν τον Κρις Πολ και την παρέα του τα ξημερώματα της Κυριακής (18/7, 04:00, Cosmote Sport 4)

Μοναδικός στόχος για τα "ελάφια" είναι το 3-2 και το προβάδισμα που θα τους φέρει μία νίκη μακριά από το δαχτυλίδι του πρωταθλητή. Οι παίκτες του Μαικ Μπουντενχόλζερ έβγαλαν αντίδραση μετά από το αρχικό 2-0 των Σανς στη σειρά, και σε αυτό στάθηκε και ο κόουτς των Μπακς. "Είμαστε μία ευέλικτη ομάδα που ξέρει πως να αντιδράει", ανέφερε χαρακτηριστικά. Η ομάδα του Μιλγουόκι ισοφάρισε σε 2-2 και έχει ξεκάθαρα το μομέντουμ, τους παίκτες αλλά και την ψυχολογία για να κάνει την ολοκληρωτική ανατροπή και να πάρει εκείνη το προβάδισμα.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κρις Μίντλετον θα κληθούν να βγουν μπροστά όπως έκαναν και στα παιχνίδια του Μιλγουόκι. Ο "Greek Freak" με φόρα από το κορυφαίο κόψιμο στον Έιτον στο τέλος του Game 4 κράτησε χαμηλούς τόνους τονίζοντας πως ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεται είναι αυτός που τον βοηθάει να βελτιώνεται.

Οι Σανς από την άλλη καλούνται να ξεχάσουν τα παιχνίδια στο Μιλγουόκι και να ανακτήσουν το προβάδισμα μες στην έδρα τους έχοντας την στήριξη του κόσμου τους. "Πρέπει να έχεις κοντή μνήμη", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κρις Πολ πριν από το Game 5, και αυτό θα κληθούν να κάνουν οι Σανς, να ξεχάσουν τις κακές εμφανίσεις στο τρίτο και το τέταρτο ματς.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News