Για την πρόκριση κόντρα στην Κίνα η Εθνική

Μπάσκετ
Για την πρόκριση κόντρα στην Κίνα η Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρίσιμο ματς δίνει στις 02.05 τα ξημερώματα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα…

Ώρα πρόκρισης για την Εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά. Ο Ρικ Πιτίνο και οι παίκτες του, μετά την καλή εμφάνιση κόντρα στον Καναδά, άφησαν πολλές υποσχέσεις παρά την ήττα στα σημεία και ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/7, 02:05, ΕΡΤ3) την Κίνα, με στόχο μία θέση στα "χιαστί" ματς στη Βικτόρια.

Πρόκειται για ένα ματς, "ο θάνατός σου η ζωή μου" καθώς όποια ομάδα επικρατήσει θα πάρει το εισιτήριο για τα νοκ άουτ παιχνίδια του Προολυμπιακού τουρνουά. Οι Κινέζοι ηττήθηκαν πολύ εύκολα από τον Καναδά με 109-79 γεγονός που δίνει παραπάνω ελπίδες στην Εθνική ομάδα.

Στο ΝΒΑ, οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο αντιμετωπίζουν τους Χοκς στο πέμπτο ματς της σειράς των τελικών της Ανατολής με την συμμετοχή του "Greek Freak" να είναι αμφίβολη, όπως ανέφεραν οι Μπακς. Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης υπέστη υπερέκταση στο αριστερό γόνατο στο τέταρτο ματς της σειράς, ωστόσο απέφυγε τα χειρότερα και την ρήξη χιαστού. Το διάστημα απουσίας του δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί ωστόσο οι Μπακς δεν τον θεωρούν "out" για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του Προολυμπιακού τουρνουά:

Group Κάουνας

16:30 Σλοβενία - Πολωνία

19:30 Κορέα - Λιθουανία

Group Σπλιτ

17:30 Ρωσία - Γερμανία

21:00 Κροατία - Τυνησία

Group Βελιγραδίου

17:30 Ιταλία - Πουέρτο Ρίκο

21:15 Φιλιππίνες - Δομινικανή Δημοκρατία

Group Βικτόριας

02:05 (1/7) Κίνα - Ελλάδα (ΕΡΤ3)

05:35 (1/7) Τσεχία - Ουρουγουάη (ΕΡΤ3)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News