Όλοι οι αθλητές δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το απόγευμα τα νεότερα...

Μπάσκετ
Όλοι οι αθλητές δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το απόγευμα τα νεότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμπαράσταση στον μεγάλο άτυχο, τον Γιάννη ενώ μια μέρα πριν οι δηλώσεις από τον Μάτζικ Τζόνσον είχαν προκαλέσει αίσθηση...

Απόγευμα ή νωρίς το βράδυ (ώρα Ελλάδας) αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση από τους Μπακς για τον ακριβή τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που χτύπησε το αριστερό του γόνατο στο Game 4 της σειράς των τελικών της Ανατολής...

Ο Αντετοκούνμπο εξετάσθηκε από το ιατρικό team, στο ιατρείο του γηπέδου, η υπερέκταση ήταν η πρώτη εκτίμηση, ωστόσο περισσότερα θα γνωρίζουμε τις αμέσως επόμενες ώρες. Η αποστολή των Μπακς θα γυρίσει στο Μιλγουόκι με το ιδιωτικό της αεροπλάνο και ο MVP του 2019 και του 2020 είτε θα πάει απευθείας για μαγνητική τομογραφία, είτε θα αφήσει το βράδυ να περάσει για να υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις νωρίς το πρωί (ώρα Ανατολικής Ακτής).

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις οι ομάδες δεν βιάζονται για να προχωρήσουν σε ενημέρωση των media. Αυτή αναμένεται να υπάρξει περίπου το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας), με την ελπίδα ο Αντετοκούνμπο να έχει όντως υποστεί απλώς μια υπερέκταση και να μην έχουν πειραχθεί οι σύνδεσμοι και οι αρθρώσεις στο γόνατό του. Προφανώς και μοιάζει υπερβολικό να μιλάει κάποιος για συμμετοχή του στο Game 5, τα ξημερώματα της Παρασκευής (03:30).

Οι αθλητές του NBA -και όχι μόνο- στέλνουν τα δικά τους μηνύματα στήριξης στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τους Χοκς.

Πέρα, λοιπόν, από τους Τρέι Γιανγκ και ΛεΜπρόν Τζέιμς, σχετικά ποσταρίσματα έκαναν και οι Ζα Μοράντ (Μέμφις Γκρίζλις), Ντεζόντε Μάρεϊ (Σαν Αντόνιο Σπερς), Τζόρνταν Κλάρσον (Γιούτα Τζαζ), Τζαμάλ Κρόφορντ (Μπρούκλιν Νετς) καθώς και οι αστέρες του NFL, Πάτρικ Μαχόμς και Τζάστιν Τζέιμς Γουάτ.

Μια μέρα πριν με δηλώσεις του σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό των Επτανήσων έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο χωρίς να ξέρει βέβαια πόσο άτυχος θα σταθεί..

«Ο Γιάννης πρέπει να κερδίσει κάποιους αγώνες ακόμη για να βρεθεί στον τελικό. Είναι ένας αξιόλογος παίκτης. Έδωσε τον καλύτερό του εαυτό φέτος. Όχι μόνο είναι κυρίαρχος στο παιχνίδι, αλλά είναι και ένας εξαιρετικός αρχηγός. Για αυτό εγώ πιστεύω ότι θα κερδίσουν το ΝΒΑ φέτος», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News