Δυο σημαντικές μπασκετικές διοργανώσεις στο Ηράκλειο

Μπάσκετ
Δυο σημαντικές μπασκετικές διοργανώσεις στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για δυο FIBA Youth European Challenges που θα διεξαχθούν με την συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδος U20 ανδρών και U18 γυναικών, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια...

H FIBA φέρνει στο Ηράκλειο αυτό το καλοκαίρι δυο σημαντικές μπασκετικές διοργανώσεις νέων ανδρών και γυναικών. Πρόκειται για  δυο FIBA Youth European Challenges που θα διεξαχθούν με την συμμετοχή  της Εθνικής Ελλάδος U20 ανδρών και U18 γυναικών, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια.

Η διοργάνωση των ανδρών θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 24 Ιουλίου και των γυναικών από τις 27 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου.  Θα συμμετάσχουν από έξι εθνικές ομάδες σε κάθε μία και συνδιοργανωτές της FIBA είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου.

Θα εφαρμοστεί το πρωτόκολλο  «Covid-19 Protocol for FIBA Official national Team and Club Competitions V.4 (April 2021)» της FIBA και οι αγώνες (τρεις ημερησίως) θα διεξάγονται σε συνθήκες «φούσκας» («bubble mode»).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News