Basket League: Ο Προμηθέας κατέθεσε τρεις ενστάσεις!

Μπάσκετ
Basket League: Ο Προμηθέας κατέθεσε τρεις ενστάσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις δικαστικές αίθουσες θα κριθεί η τύχη του αγώνα με ορατό το ενδεχόμενο επανάληψης

Μετά τη λήξη του τελευταίου ημιτελικού με το Λαύριο, ο Προμηθέας προχώρησε στην κατάθεση τριών ενστάσεων και είναι ορατό το ενδεχόμενο επανάληψης του αγώνα.

Στην πιο ουσιαστική εκ των τριών, διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι ο δικός του παίκτης (Γ. Αγραβάνης) δεν αποβλήθηκε όπως έπρεπε μετά από δεύτερο αντιαθλητικό (στον Κόζι), με αποτέλεσμα να σουτάρει 1/2 βολές σε κρίσιμο σημείο (με το σκορ στο 77-73).

Στη φάση αυτή, δόθηκε αρχικά αντιαθλητικό φάουλ στον Κόζι για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Γκραντ. Στη συνέχεια ο Αγραβάνης κλότσησε χωρίς ιδιαίτερη δύναμη τον Αμερικανό του Λαυρίου, ο οποίος αντέδρασε, με τους διαιτητές να πηγαίνουν στο instant replay.

Μετά την προβολή του, έδωσαν αντιαθλητικό στον Κόζι για το μαρκάρισμα στον Γκραντ και στη συνέχεια, δεύτερο αντιαθλητικό στον Κόζι και ένα ακόμα στον Γ. Αγραβάνη. Ο Αμερικανός του Λαυρίου, αποβλήθηκε, αλλά όχι ο Αγραβάνης (που ήταν και γι' αυτόν το δεύτερο αντιαθλητικό). Αυτό που λένε στον Προμηθέα είναι ότι στις βολές, έπρεπε να πάει ο Τζέριαν Γκραντ, αφού δόθηκε διπλό αντιαθλητικό που συμψηφίζεται κι έτσι, έπρεπε να εκτελέσει τις βολές ο παίκτης από την πρώτη ποινή που δόθηκε.

Προφανώς και απόφαση από πλευράς ΕΣΑΚΕ, αναμένεται να βγει άμεσα, αλλά αν ο Προμηθέας κυνηγήσει την υπόθεση και στο ΑΣΕΑΔ, τότε μπορεί να πάνε πίσω οι τελικοί της Basket League!

Οι άλλες δύο ενστάσεις, έχουν να κάνουν με ένα καλάθι, που μέτρησε με τον Αγκμπελίζ να απομακρύνει την μπάλα από την στεφάνη (οι Πατρινοί λένε ότι κακώς μέτρησε), καθώς επίσης για το πρώτο φάουλ του Δ. Αγραβάνη, το οποίο σύμφωνα με όσα αναφέρουν, έπρεπε να δοθεί στον Κλαβέλ.

Πηγή: www.sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News