Μπάσκετ

Εκλογές ΕΟΚ: «Κόκκινο» και από τους λοιμωξιολόγους

Ανακοινώσεις από τον Χαρδαλιά και οριστικό «μπλόκο» στην εκλογική διαδικασία

Κόκκινο σε όλες τις εκλογοαπολογιστικές Συνελεύσεις με περισσότερα από 150 άτομα, συνεπώς και στη διαδικασία της εκλογής νέας διοίκησης στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης άναψαν οι λοιμωξιολόγοι, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (28/5) ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε πως απαγορεύονται εκλογικές διαδικασίες με φυσική παρουσία, στις οποίες πρέπει να συμμετάσχουν περισσότερα από 150 μέλη, με αποτέλεσμα τα σχέδια της ΕΟΚ για την Κυριακή (30/5) να δέχονται πλέον και κυβερνητικό μπλόκο -παράλληλα επισημάνθηκε πως οι διαδικασίες μπορούν να γίνουν σε αυτή την περίπτωση "με ψηφιακά μέσα". Επιτρέπονται μόνο όσες έχουν ήδη ξεκινήσει, με επιστολική ψήφο.

Η Αστυνομία είχε, προηγουμένως, απαγορεύσει τις συναθροίσεις έξω από το Απόστολος Νικολαΐδης, με τους ανθρώπους της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ να επιμένουν πως οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά. Αυτό πλέον δεν μπορεί να συμβεί, μετά και από εισήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Απομένει να υπάρξει η δημοσίευση της ΚΥΑ και η γραπτή ανακοίνωση για να αναβληθούν και τυπικά οι εκλογές της Ομοσπονδίας μπάσκετ.

Πηγή: www.sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια