ΕΟΚ: «Επικίνδυνος για τη δημοκρατία ο Αυγενάκης»

Μπάσκετ
ΕΟΚ: «Επικίνδυνος για τη δημοκρατία ο Αυγενάκης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ανακοίνωση η Ομοσπονδία ζητά από την Κυβέρνηση να καταδικάσει την δήλωση του Υφυπουργού

Σκληρή απάντηση από την ΕΟΚ στις καταγγελίες του Λευτέρη Αυγενάκη και με ανακοίνωσή της ζητά από την Κυβέρνηση να καταδικάσει την δήλωση του Υφυπουργού.

Νωρίτερα ο Αυγενάκης είχε ανάψει… φωτιές λίγο πριν από τις εκλογές της ΕΟΚ, καταγγέλλοντας νοθεία και παραπλάνηση των δικαστικών λειτουργών, μέσω εικονικών αντιδικιών σωματείων του μπάσκετ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

 «Την ίδια ημέρα που με δικαστική απόφαση διορίστηκε εκ νέου η προσωρινή διοίκηση στην Ε.Ο.Κ., σε πείσμα πολλών μεταξύ άλλων και του Υπουργείου Αθλητισμού, ο Υπουργός κ. Αυγενάκης θυμήθηκε να στραφεί κατά των σωματείων μας.

Καλούμε την κυβέρνηση, τα κόμματα και όλους του δημοκρατικούς φορείς να καταδικάσουν απερίφραστα την προκλητική, υβριστική και συκοφαντική δήλωση του Υπουργού κ. Αυγενάκη, που στρέφεται πρωτίστως κατά των συνταγματικώς ανεξάρτητων δικαστικών λειτουργών και των δικαστικών αποφάσεων τους. Ο κ. Υπουργός καθίσταται πλέον επικίνδυνος όχι μόνον για τον αθλητισμό αλλά και για την ίδια τη δημοκρατία. 

Τα αθλητικά σωματεία, που έχουν προ μηνών δικαιωθεί δικαστικώς, διεκδίκησαν νόμιμα το συνταγματικώς κατοχυρωμένο δικαίωμα τους για το εκλέγειν και εκλέγεσθαι στην επικείμενη Γ.Σ. Μήπως ο κ. Υπουργός με νέα «τροπολογία» του θα καταργήσει και το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη;;;

Ένας χαρακτηρισμός αξίζει στον κ. Υπουργό: ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News