Κατάμεστη η Λεωφόρος για τις πρωταθλήτριες του Παναθηναϊκού

Μπάσκετ
Κατάμεστη η Λεωφόρος για τις πρωταθλήτριες του Παναθηναϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το θρίαμβο επί του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του τίτλου…

O Παναθηναϊκός πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 Γυναικών και το πάρτι συνεχίστηκε στη Λεωφόρο, με τους φίλους των «πράσινων» να γεμίζουν το «Π.Γιαννακόπουλος» για να υποδεχτούν τις πρωταθλήτριες της Ελένης Καπογιάννη.

Λίγο μετά τις 18.15 το... πάρτι ξεκίνησε στη Λεωφόρο, όταν και έφτασε η αποστολή του Παναθηναϊκού από το Φάληρο, μετά τον θρίαμβο με 74-66, που χάρισε στην ομάδα της Ελένης Καπογιάννη το πέμπτο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Τόσο γύρω από το γήπεδο της Λεωφόρου, όσο και μέσα στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος» οι φίλοι του «τριφυλλιού» έδωσαν δυναμικό παρών θέλοντας να αποθεώσουν την αποστολή της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, μέσα στην έδρα του «αιώνιου» αντίπαλου.

Το κλίμα ήταν εορταστικό στη Λεωφόρο με τα συνθήματα για το '99 να δονούν την ατμόσφαιρα εντός και εκτός γηπέδου, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να αποθεώνει τις παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη.

Περίπου 2.000 φίλοι των «πράσινων» που κατέκλεισαν τη Λεωφόρο δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Πολλοί από αυτούς βρέθηκαν στο παρκέ, ενώ οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη απολάμβαναν τις στιγμές, καθώς είχαν ανέβει πάνω στο τραπέζι της γραμματείας.

https://www.youtube.com/watch?v=XhMCJqeaV0g?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Πηγή: sdna.gr

Photo intime

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News