Με την προσωρινή διοίκηση στις εκλογές η ΕΟΚ

Μπάσκετ
Με την προσωρινή διοίκηση στις εκλογές η ΕΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε ότι τήρησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες...

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών πήρε την απόφασή του: Η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ (υπό τον Γιώργο Βασιλακόπουλο) μένει ίδια και έχει το δικαίωμα να διεξαγάγει κανονικά τις εκλογές της 30ης Μαΐου όπως έχει ανακοινώσει.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών εξέτασε όλα τα δεδομένα την τελευταία εβδομάδα - όπως είχε δεσμευτεί να κάνει προκειμένου να διαπιστώσει αν η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ τήρησε όλες τις διαδικασίες - αποφασίζοντας ότι δεν υπάρχει κάποια παράβαση.

Με βάση τα ισχύοντα δεδομένα λοιπόν, η προσωρινή διοίκηση έχει κανονικά πλέον το δικαίωμα να επιμεληθεί των εκλογών, τις οποίες έχει ορίσει για τις 30 Μαΐου στην Λεωφόρο με φυσική παρουσία.

Βέβαια, εκκρεμεί ακόμα και η απόφαση της Πολιτικής Προστασίας. Κι αυτό γιατί για να διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες στην Λεωφόρο όπου προβλέπεται να παρευρεθούν πάνω από 500 εκπρόσωποι, θα πρέπει να υπάρχει πλάνο για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Αν δεν δοθεί άδεια, τότε οι εκλογές δεν θα διεξαχθούν.

Υπενθυμίζεται ότι την προεδρία της ΕΟΚ διεκδικούν ο Παναγιώτης Φασούλας με την παράταξη "Πρώτα το μπάσκετ", ο Βαγγέλης Λιόλιος με την παράταση "Δώσε πάσα" και ο Άγγελος Παπανικολάου με την παράταξη "Το μπάσκετ στα χέρια μας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News