Μπάσκετ: Επανάληψη του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Επανάληψη του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ψήφους 5-0 απορρίφθηκε η έφεση των «ερυθρόλευκων»

Aπορρίφθηκε κατά πλειοψηφία η έφεση του Ολυμπιακού από το Δευτεροβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΚΕΔ κατά της πρωτόδικης απόφασης για το καλάθι της Τσάστιτι Ριντ στον πρώτο τελικό της Α1 γυναικών με τον Παναθηναϊκό και το παιχνίδι θα ξεκινήσει από την αρχή με άλλη διαιτητική τριάδα.

Ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει με όλα τα απαραίτητα στοιχεία (φύλλο αγώνα, φωτογραφίες και βίντεο) - το βράδυ της Κυριακής (16/5), αλλά εντέλει δεν δικαιώθηκε. Θυμίζουμε ότι σε πρώτο βαθμό, με απόφαση που πήρε πρωτοδίκως το μέλος της ΚΕΔ, Κώστας Κορομηλάς, (Διαβάστε ΕΔΩ το σκεπτικό της απόφασης) έκανε δεκτή την ένσταση των "πρασίνων".

Την Τρίτη (18/5) το πρωί και με μία ημέρα καθυστέρηση, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας συνεδρίασε σε δεύτερο βαθμό για την οριστική τύχη του πρώτου τελικού, με τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής (Συμεωνιδης, Ταβουλαρέας, Ζαβλανός και Μητσόπουλος) να αποφασίζουν πλειοψηφικά να επαναληφθεί η αναμέτρηση και όχι να συνεχιστεί από την παράταση.

Όπως φαίνεται, το... τρίτο ημίχρονο του πρώτου τελικού δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Κι αυτό γιατί οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ, μετά τη δικαίωση του «τριφυλλιού» από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Πηγή: www.sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News