Αναβλήθηκε ο 2ος τελικός Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού

Μπάσκετ
Αναβλήθηκε ο 2ος τελικός Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την απόφαση να γίνει δεκτή η ένσταση του «τριφυλλιού» για το πρώτο παιχνίδι…

Επ’ αόριστον αναβάλλεται ο δεύτερος τελικός της Α1 Γυναικών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Κυριακή (14:30).

Μετά την απόφαση να γίνει δεκτή η ένσταση του «τριφυλλιού» για το πρώτο παιχνίδι, δεν πρόκειται να διεξαχθεί το δεύτερο, προτού γίνει γνωστή η τύχη του πρώτου τελικού μεταξύ των δύο ομάδων.

Υπενθυμίζεται πως αρχικά το καλάθι της Ριντ, που θα είχε στείλει το ματς στην παράταση, κρίθηκε εκπρόθεσμο, αλλά η ένσταση του Παναθηναϊκού έγινε δεκτή γιατί το μονομελές όργανο της ΚΕΔ έκρινε πως έγινε χρήση ριπλέι που δεν ήταν εγκεκριμένο.

Το πιθανότερο είναι ότι ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί από την αρχή και όχι μόνο το πεντάλεπτο της παράτασης. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να καταθέσει ένσταση και αυτή θα εξεταστεί από την ΚΕΔ, τα πέντε μέλη της οποίας, θα πρέπει να αποφασίσουν κατά πλειοψηφία.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΟΚ, ο αγώνας μεταξύ των σωματείων Παναθηναϊκός ΑΟ – Ολυμπιακός ΣΦΠ που ήταν προγραμματισμένος για τις 16 Μαϊου για την Δ’ φάση (play off) του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών αναβάλλεται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News